Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kasımpaşa –  Atakaş Hatayspor maçının ardından

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer Erdoğan: 2’nci golden sonra maç çözüldü
Fuat Çapa: Hatayspor, ligin kontrayı en iyi oynayan takımı

Olgucan KALKAN / İSTANBUL,(DHA)- 

Süper Lig’in 24’üncü haftasında Atakaş Hatayspor, deplasmanda Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından iki takım teknik direktörleri basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.
Maçın ilk yarısında kontrolün kendilerinde olduğunu belirten Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, “Kasımpaşa’nın daha fazla 2’nci bölgede rakibi karşılayıp, çabuk hücumlarla özellikle Yusuf üzerinden pozisyon arayacağını biliyorduk. Ancak savunmada buna dikkat ettik ve pozisyon vermedik. İçeri girerken de golü bulduk Oyuncularıma 1-0’lık skorun bizi rahatlatmaması gerektiğini hatırlattım. İkinci yarıda 15, 20 dakika bir baskı yedik, sıkıntılı bir süreç yaşadık. Rakip 1-1’i buldu, sonrasında da 2’yi de bulabilirlerdi. Savunmada iyi işler yaptık ve maçı 1-1 devam ettirdik. Yeni giren oyuncular takıma enerji kattı. 2’nci golü bulunca maç çözüldü. Güzel bir sonuç aldık. 1 haftada 3’üncü maçımızı oynadık. Başakşehir’den sonra bu deplasman. Bunun yolculuğu, seyahati var. Kolay değil. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir aile ortamımız var. Bundan sonra da inşallah böyle devam ederiz” ifadelerini kullandı.
“TAKIMDA AİLE ORTAMI VAR”
Takımda aile ortamının olduğunu bunun da işlerini kolaylaştırdığını belirten Erdoğan, “Takımın kalecisinden, savunmasına, dışarda bekleyen, az süre alan oyuncular dahil hepsi; karakterli, düzgün insanlar. Bizim oynatmak istediğimiz oyunu hep üzerine koyarak devam ettiriyorlar. Biz de hem kendimizi hem oyuncularımızı geliştirmek için gayret gösteriyoruz. Dediğim gibi takıma aile ortamı var. Hoca-oyuncu, oyuncu-yönetim, hoca-yönetim arasında güzel bir birliktelik var. Bu da işimizi kolaylaştırıyor. Bizim bir oyun sistemimiz var. Rakip seçmeden oynuyoruz. Hücum futbolu oyamaya çalışıyoruz. Hücum oynarken de yaptığımız çalışmalarla pozisyon vermemeye, gayret ediyoruz. Gözde oyuncularımızın hepsi ofansif oyuncular ama bu skorları almamızda kalecimizin, savunma oyuncularımızın da büyük payı var” şeklinde konuştu. 
Takım olarak gösterdikleri performans sonrasında Avrupa kupaları hedefi koyup koymadıkları sorulan Ömer Erdoğan, “Biz maç maç bakıyoruz. Bu bizi sezon sonu nereye götürecek göreceğiz. Sezon başında takımı kurarken bu sezonun zor geçeceğini biliyorduk. Bizim ilk sezonumuzda kalıcı olmanın başarı olacağını biliyorduk. Herhangi bir hesap yapmıyoruz. Haftaya direkt rakibimiz Alanyaspor ile oynayacağız. Dediğim gibi bu bizi nereye götürecek göreceğiz. Şu anda böyle iddialı bir açıklama yapmak istemiyorum” dedi.
FUAT ÇAPA: HATAYSPOR LİGİN KONTRAYI EN İYİ OYNAYAN TAKIMI
Hatayspor maçının zor geçeceğini bildiklerini söyleyen Kasımpaşa Teknik Direktörü Fuat Çapa, “Hatayspor, ligin sürpriz takımı. Zor bir maç olacağını biliyorduk. Ön tarafta hareketli oyunculara sahipler. Ligin kontratağı en iyi oynayan takımı. İlk devre olumlu, dengeli bir maçtı. Ta ki geriye düşene kadar. Gereksiz yere geride topu tutmamız en büyük zaaflarımızdan birisi. Zaman zaman o riskleri almamak gerekiyor. Yapmış olduğumuz hata pahalıya mal oldu. İkinci devre önde basarak, risk alarak oynadık. 1-1’i yakaladık. Öncesi ve sonrasında da pozisyonlara girdik. İstatistiklere baksak kimse 4-1 kaybettiğimize inanmaz. Ama bu veriler bize bir şey kazandırmıyor. Yine kendi hatamızla 2-1 geri düştük. Bundan sonra risk alarak oynamak zorunda kaldı. 2-2’yi bulacak pozisyonlar oluştu ama rakibimiz, kontraya çıkışlarıyla bizim savunmadaki dengesiz durumu net şekilde değerlendirdi. Oynanan oyun iyiydi, bizim adımıza yazık oldu. Üzücü bir skor oldu. Oyun olarak iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. Son vuruşlar paslar, üzerine çalışmamız gerekiyor. Bunlar için 3 haftalık bir zamanımız var. Hafta için maçı olmayacak. Geldiğimizden beri böyle bir ortamı yakalayamamıştık. Belirli bir bölgeyi oturttuk diyorsunuz, sakatlıklar, kartlar zor durumda bırakıyor. Bugünden itibaren Galatasaray maçına odaklanmamız gerekiyor. Önümüzde önemli maçlarımız var. Galatasaray ve Karagümrük. O maçlara bakacağız” ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Ömer Erdoğan’ın açıklamaları
-Fuat Çapa’nın açıklamaları

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!