Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kışın evlerin boşaltıldığı yaylada, komandolardan operasyon

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN’da, kış dolayısıyla evlerin boşaltıldığı yaylada, terör örgütlerinin kullanmasını engellemek için jandarma ekiplerince operasyon düzenlendi. Yayladaki evler, 285 komandonun katıldığı operasyonda, didik didik arandı. 
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kış mevsiminde boşaltılan yayla evlerinin terör örgütlerince kullanımını engellemek için operasyon düzenledi. Yayla evleri, 285 komandonun katıldığı operasyonda tek tek arandı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Ardahan Jandarma Komutanlığı bünyesinde konuşlu bulunan Komando timlerimizce, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte boşaltılan yayla evlerinin örgüt mensupları tarafından kullanılmasının engellenmesi, vatandaşımızın can ve mal güvenliği ile emniyet ve asayişinin sağlanması, bölücü terör örgütünün bölgemizde faaliyet göstermesine engel olmak ve teröristleri arayıp bulmak ve yok etmek amacıyla kış şartlarında 285 personelimizin katılımı ile 56 operasyonel faaliyet icra edilmiştir” denildi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!