Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kosovalılardan Filistin halkına destek yürüyüşü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Enis TABAK/PRIZREN, (DHA) – Kosovalılar, Prizren kentindeki Sinan Paşa Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından Filistin halkına destek yürüyüşü düzenledi.

Kosova’nın Prizren kentinde halk, 11 gün boyunca İsrail’in yoğun bombardımanlarına maruz kalan Filistin halkına destek yürüyüşü düzenlendi. Sinan Paşa Camisi’nde kılınan Cuma namazının ardından Filistin, Türkiye ve Kosova bayrakları ile yürüş düzenleyen Kosovalılar, İsrail ile Hamas arasında imzalanan ateşkesten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Destek yürüyüşünde “Kahrolsun İsrail” sloganları atıldı. Destek yürüyüşüne çocuklar da katıldı.

KUDÜS’E ELÇİLİK KARARINA TEPKİ

Kosovalılar, İsrail’in abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılar sırasında Tel Aviv’i destekleyen açıklamalarda bulunması nedeniyle Priştine yönetimine tepki gösterdi.  Kosovalılar, Priştine yönetiminin Kudüs’te büyükelçilik açma kararının kabul edilemez olduğunu ifade ederek,” Yeni kükümet karardan vazgeçsin. Kudüs’e elçilik açılmasını istemiyoruz” dedi. Ülkede bir önceki hükümet, 14 Mart tarihinde yaptığı açıklamada, Kosova’nın İsrail Büyükelçiliğinin Kudüs’te resmi olarak açıldığını duyurmuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!