Reklam Alanı
Reklam Alanı

Kuşadası sessizliğe büründü

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Eşber OKAYER/KUŞADASI (Aydın), (DHA)- AYDIN’ın turistik ilçesi Kuşadası’nda koronavirüsle mücadele kapsamında ülke genelinde uygulanan 17 günlük tam kapanma nedeniyle cadde ve sokaklar sessizliğe büründü. Polis ve jandarma ekipleri, ilçenin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturdu.
Türkiye genelinde, koronavirüse yönelik önlemler kapsamında, 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00’e kadar uygulanacak tam kapanma dönemi bugün saat 19.00’da başladı. Ege Bölgesi’nin önemli turizm merkezlerinden Kuşadası’nda da vatandaşlar, tam kapanma kurallarına uyunca cadde, sokaklar ile sahil bandı ve yürüyüş yolları boş kaldı. Özellikle yaz dönemi ve bayram tatillerinde yüz binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kuşadası, sessizliğe büründü. Uygulamaya konulan yeni kurallar kapsamında polis ve jandarma ekipleri Kuşadası’nın giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturdu. Ekipler, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olduklarını belirten kişilere izin belgelerini sordu. Sahil bandında bekçiler yaya olarak, Sahil Güvenlik ekipleri ise havadan helikopter, denizden de botlar ile Kuşadası Körfezi’nde denetleme yaptı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!