Reklam Alanı
Reklam Alanı

Manisa FK, Uşak’ta şampiyonluk maçına çıkacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MANİSA, (DHA) – Misli.com 2’nci Lig Beyaz Grup’ta 77 puanla namağlup liderlik koltuğunda oturan Manisa Futbol Kulübü, yarın Play-Off hesapları yapan Uşakspor deplasmanında şampiyonluk maçına çıkacak.
Uşak 1 Eylül Stadı’nda Adem Sarıtaş’ın düdük çalacağı karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Manisa Futbol Kulübü, Uşakspor’u yenmesi halinde takipçisi Hekimoğlu Trabzon’un alacağı sonuca bakmaksızın bitime 4 maç kala resmen şampiyonluğunu ilan edecek ve tarihinde ilk kez adını 1’inci Lig’e yazdıracak. 
Hekimoğlu Trabzon, sahasında Kocaelispor’a kaybederse Manisa FK yine matematiksel olarak mutlu sona ulaşacak. Trabzon ve Manisa FK’nın berabere kalması durumunda da siyah-beyazlılar resmen şampiyon olacak. Teknik direktör Serkan Özbalta, Uşak deplasmanından şampiyon takım olarak döneceklerini söyledi. Zirveyi sonuna kadar hak ettiklerini ifade eden Özbalta, “Bu sezon büyük bir emek verdik. Artık sona geldik. Kazanıp camiamızı sevince boğacağız. Kulübümüz layık olduğu yere gelecek” diye konuştu. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!