Reklam Alanı
Reklam Alanı

Mehterli kısıtlama 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehterli kısıtlama 

​AKSARAY’da   belediye bağlı mehter takımı sokağa çıkmak kısıtlaması nedeniyle evlerinde kalanlar için sokak sokak gezerek, konser verdi. 
Korona virüsle mücadele tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında boş kalan Aksaray sokakları,   belediyenin mehter ekibinin marşlarıyla  yankılandı. Yasağa uyup evlerinde kalan vatandaşlar balkonlara çıkarak Türk Bayrakları açtı. Bazı vatandaşlarla konser alanına gelerek mehteran ekibine alkışlarla eşlik etti. Cep telefonlarıyla o anı ölümsüzleştirdi. Mehter ekibinin marşlarına zaman zaman eşlik eden vatandaşlar, konser sonrasında  ayakta alkışladılar. Müzik sesini duyan ve kısıtlama nedeniyle evinden çıkamayan vatandaşlar da balkon ve pencerelerden eşlik etti.

Fatih Mahallesi sakinlerinden Ender Selçuk,”Mehter takımı evden görünce aşağı indik ve resim ve video çekerek sosyal medyada yayınladık. Bu kısıtlamadan dolayı belediyemizin bu etkinliğinden oldukça memnun olduk. Bu mini konser gerçekten de bu günde bizi sevindirdi.”dedi. 

Gülbende Selçuk ise, mehter takımı bizi gerçektende çok neşelendirdi. Evde kalmaktan gerçekten çok sıkılmıştık. Bu tür etkinlikleri her zaman istiyoruz. Evde oturuyordum. Eşim dışarıda konser var dedi. Bende hemen dışarı çıkıp tempo tuttum,”diye konuştu.

(Görüntü Dökümü
—————————-
-Mehter  takımının konser vermesi

-Vatandaşların balkonlardan eşlik etmesi

Reklam Alanı

– Mehter takımı ve vatandaşların tempo tutması dron görüntüleri

– Vatandaşların röp

-Genel detaylar
– Drone ile görüntü 

 – (KJ: Haber- Kamera: Erkan ALTUNTAŞ AKSARAY DHA))

=============================================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!