Reklam Alanı
Reklam Alanı

Milan’ın gözdesi Yusuf Yazıcı 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İbrahim ALİOĞLU / İSTANBUL,(DHA)

İtalya Serie A ekibi Milan, milli futbolcu Yusuf Yazıcı’yı kadrosuna katmak istiyor. 23 yaşındaki futbolcu için Milano ekibi sezon sonunda resmi teklif yapacak. 
Milan’a karşı Avrupa Ligi’nde deplasmanda 3 gol atarak yıldızlaşan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Yazıcı için Milan görüşme talep ederken sezon sonu da oyuncunun bonservisini almak istiyor. Milan, 2024 yılına kadar Lille ile sözleşmesi bulunan Yusuf Yazıcı’nın transferi için en ciddi kulüp. İspanya’dan da talipleri olan Yazıcı, bu sezon 23 maçta 11 gol 4 asist üretirken hem lig, hem de Avrupa Ligi’nde takımının önemli bir hücum silahı konumunda. Yusuf Yazıcı’nın olası transferinde bonservisinin net gelirinden yüzde 20 pay da Trabzonspor’un olacak. 
ÇALHANOĞLU İÇİN JUVENTUS BASTIRIYOR 
Milan, Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu’nun sözleşmesini uzatmak isterken Juventus ve Manchester United’ın da transfer isteği sürüyor. Özellikle 26 yaşındaki futbolcunun transferi için Juventus’un ısrarcı olduğu öğrenildi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!