Reklam Alanı
Reklam Alanı

‘Online Moda Akademisi’ Akademi Beyoğlu’nda başladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Gençlere sanat ve moda tarihinin anlatıldığı Online Moda Akademisi Akademi Beyoğlu’nda başladı. Pek çok farklı sanat eseri ve sanatçı hakkında da fikir edinme imkanı sunan eğitimlere katılmak isteyen gençler, Kursiyer Beyoğlu web sitesi üzerinden kayıt yaptırarak dersleri online olarak izleyebiliyor.

Beyoğlu Belediyesi pandemi sürecinde online eğitim çeşitliliğini arttırarak gençleri desteklemeye devam ediyor.  Gençlere sanat ve moda tarihinin anlatıldığı Online Moda Akademisi Akademi Beyoğlu’nda başladı. Dr. Merve İlbak Tahmaz’ın anlatımıyla gerçekleştirilen eğitimlerde, gençler sosyal ve siyasi tarihin sanata nasıl yön verdiğini, yeni akımların oluşumunu, bu akımların birbirine olan etkilerini çeşitli perspektiflerden değerlendirme fırsatı buluyor.

GENÇLER GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SANAT VE MODA TARİHİNİ ÖĞRENİYOR

Online Moda Akademi’sinde işlenen Tarih Öncesi Sanat, Antik Kültürler, Rönesans Sanatı Barok, Rokoko, Sanat Akımları ve Post Modern Sanat konuları ile katılımcılar, ilkel dönem mağara sanatından başlayarak, ilk yerleşik hayata geçişe; medeniyetlerin oluşumundan, ilk modern sanat hareketlerinin başlangıcına dek süren sanat tarihi ve moda tarihini öğreniyor. Pek çok farklı sanat eseri ve sanatçı hakkında da fikir edinme imkanı sunan eğitimlere katılmak isteyen gençler, internet sitesi üzerinden kayıt yaptırarak dersleri online olarak izleyebiliyor.

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!