Reklam Alanı
Reklam Alanı

(ÖZEL) SULTANGAZİ’DE YOL KAPANININ ÜZERİNE KALDIRIM TAŞI KOYARAK BÖYLE GEÇTİLER

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Emin YEŞİL / İSTANBUL, (DHA)- SULTANGAZİ’de yol kapanının üzerine kaldırım taşı koyarak aracıyla geçen sürücüyü, diğer sürücüler de takip edince ilginç bir görüntüler ortaya çıktı. 
Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi’nde tek yönlü yola, ters yönden gelen bir araç sürücüsü girmek istedi. Yoldaki kapanı fark eden sürücü, aracından inerek kapanların üzerine iki kaldırım taşı koyarak ilerlemeye devam etti. Bu sırada diğer sürücüler de kaldırım taşı koyulan kapanın üzerinden geçerek ters yönde ilerlediler. İlginç anlar ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, bir araç sürücüsünün kapanların bulunduğu sokağın başında aracını durdurduğu ve araçtan inerek iki kaldırım taşını kapanların üzerine koyduğu görülüyor. Daha sonra aracına binen sürücünün kaldırım taşlarını koyduğu kapanın üzerinden geçmeye çalışıyor. Karşı yönden gelen bir araca yol verdiği, daha sonra yeniden yol kapanının üzerinden geçerek ilerlediği, çevreden geçen diğer sürücülerin de bunu fark etmesi üzerine kapanın üzerinden geçerek ters yönde ilerledikleri kameraya yansıyor.

Görüntü dökümü:
———————–
-Ters yönden gelen kişinin arabasından inmesi
-Kapana taşları koyması
-Arabaya binerek kapanın üzerinden geçmesi
-Arkadan gelen başka araçların da kapandan geçmesi
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!