Reklam Alanı
Reklam Alanı

Park cinayeti sanığı: ‘Üzerime gelmeyin’ deyip bıçağı bir kez savurdum

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da, otomobilini park ederken tartıştığı Erkan Şahin’i (31) bıçakla öldüren Halil İbrahim Dörtkardeş’in (30) yargılanmasına başlandı. Ömür boyu hapsi istenen Dörtkardeş, ilk duruşmada, küfür edilip üzerine gelindiğini iddia ederek, ‘Üzerime gelmeyin’ deyip bıçağı bir kez savurdum. Yaralanan şahıs ve yanındaki 3 kişi beni kovalamaya başladı. Sonra bir taksiyi çevirerek olay yerinden uzaklaştım. Maktulü tanımam ve husumetim de yoktur” dedi.
Olay, 16 Haziran saat 23.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Bülent Ecevit Bulvarı, Çağlayan Mahallesi’nde meydana geldi. Halil İbrahim Dörtkardeş, apartman otoparkında araç parkı nedeniyle Erkan Şahin’le tartıştı. Tartışmadan sonra Dörtkardeş, evine çıktı. Erkan Şahin de bir süre sonra beraberindekilerle evine çıkarken asansördeki Dörtkardeş, iddiaya göre küfretti. Halil İbrahim Dörtkardeş üzerine yürüyen Erkan Şahin’i ekmek bıçağıyla ağır yaralayıp kaçtı. Erkan Şahin, komşuların çağırdığı ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ameliyata alınan Şahin, kurtarılamadı. Yakalanan Halil İbrahim Dörtkardeş ise emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.
SANIK SEGBİS İLE KATILDI
Halil İbrahim Dörtkardeş hakkında, ömür boyu hapis istemiyle hazırlanan iddianameyi kabul eden Antalya 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşma görüldü. Duruşmaya tutuklu sanık bulunduğu cezaevinden SEGBİS aracılığıyla katılırken, şikayetçi yakınları ve taraf avukatları salonda hazır bulundu.
Savunmasında, olayın yaşandığı apartmanda annesinin oturduğunu belirten Dörtkardeş, “Ablamla birlikte anneme misafirliğe gitmiştik. Maktul yanındaki kişilerle birlikte ablamın aracının parkı ile ilgili konuşuyordu. Hatta araca zarar da verilmişti. Ben apartman bahçesindeyken maktul küfürlü konuşunca, aracın ablama ait olduğunu ve küfürlü konuşmaması gerektiğini söyledim. Ardından annemin evine çıktık. Aşağıya baktığımda araca vuruyorlardı. 15-20 dakika sonra aracın yerini değiştirmek için indim. İnerken de korku ve heyecanla yanıma bıçak aldım. Aşağı inince şahıslar bana saldırdı. ‘Üzerime gelmeyin’ deyip bıçağı bir kez savurdum. Yaralanan şahıs ve yanındaki 3 kişi beni kovalamaya başladı. Sonra bir taksiyi çevirerek olay yerinden uzaklaştım. Maktulü tanımam ve husumetim de yoktur” dedi.
Erkan Şahin’in eşi Halime Şahin ise olay anında evde olmadığını ifade ederek, “Apartman bahçesine girdiğim anda elinde bıçakla bana doğru koşan birini gördüm. Arkasında eşim ve birkaç kişiyi görünce bir şey olduğunu anladım. Omzumdaki çantamı çıkartıp adama savurdum ama denk gelmedi. Eşim koşarken elini batın bölgesine bastırıyordu. Şahıs gelen taksiye binip gidince eşim yere yığıldı” dedi. Şahin’in oğlu H.Ş. (15) ise sanığın asansörden çıkar çıkmaz babasına söz söyleyip, bıçağı savurduğunu ifade ederek, kovalamacanın ardından taksinin sanığı alarak uzaklaştığını öne sürdü. Sanığın tutukluluğunun devamına karar veren mahkeme, duruşmayı erteledi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!