Reklam Alanı
Reklam Alanı

Reyhanlı’daki Filistinli aileler: Saldırılar nedeniyle endişeliyiz

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ferhat DERVİŞOĞLU/REYHANLI (Hatay), (DHA)- HATAY’ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan Filistinli aileler, İsrail’in ülkelerine yönelik saldırılarını endişeyle takip ettiklerini söyledi. Filistinli Ömer Abuhaşim (40), yakınlarıyla her fırsatta telefonda konuştuklarını belirtti.
Ülkelerinden Suriye’ye göçtükten sonra bölgede yaşamını sürdürürken, iç savaş nedeniyle yaşanan çatışmalardan kaçarak Türkiye’ye yerleşen Filistinli aileler, Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde yaşamını sürdürüyor. Reyhanlı’da yaşayan 70 aile, İsrail’in ülkelerine yönelik saldırılarını endişeyle takip ediyor. Filistinli Ömer Abuhaşim, Filistin halkının bulundukları yerleri korumak için ayaklandığını kaydederken, “Gazze’de ve diğer bölgelerde tek yürek oldular. Kudüs’ü savunmak için Tel Aviv’e roketlerle saldırı yaptılar. Gelişmeleri Türk televizyonlarından takip ediyoruz. İsrail’in Gazze’de neler yaptıklarını görüyoruz. Evleri yıkıyorlar, çocukları katlediyorlar. Enkazların altından yaralıların çıkarılmasını görüyoruz. Gazze’de çok ciddi bir sorun var. Burada elimizden sadece haberleri takip etmek geliyor ve onlara dua ediyoruz. Yakınlarımızı, merak ettiğimiz kişileri her fırsatta arayıp, telefonla konuşuyoruz. İçimiz yanıyor” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!