Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şanlıurfa’daki kazada ölen 5 kişinin cenazeleri ailelerine teslim edildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ali LEYLAK-Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)- ŞANLIURFA’da iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.
Kaza, gece saatlerinde Şanlıurfa- Akçakale karayolunun 20’nci kilometresindeki Uğurlu Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Kent merkezine doğru giden Mustafa Boğa yönetimindeki 34 SY 4531 plakalı otomobil, sürücüsü öğrenilemeyen 35 AJS 226 plakalı otomobile kafa kafaya çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobillerdeki Mustafa Boğa, Süleyman Bütün, Ahmet Gün ile amca çocukları olan Mehmet Alpak, Hadi Alpak ve İbrahim Alpak yaralandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralılar, ekipler tarafından çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Ancak yaralılardan, Süleyman Bütün, Ahmet Gün, Mehmet Alpak, Hadi Alpak ve İbrahim Alpak, doktorların müdahalesine karşın kurtarılamadı.
Kazada yaşamını yitiren 5 kişinin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsilerinin ardından ailelerine teslim edildi. Cenazelerin teslimi sırasında yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Kazada ölen ve birbiriyle amca çocukları olan Mehmet Alpak, Hadi Alpak ve İbrahim Alpak’ın Uğurlu Mahallesinde, Süleyman Bütün ve Ahmet Gün’ün ise Harran’da toprağa verileceği belirtildi.
Kazada ağır yaralanan Mustafa Boğa’nın tedavisi ise sürüyor.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!