Reklam Alanı
Reklam Alanı

Şişli’de silahlı ve döner bıçaklı saldırganlara karşı sandalye ile direndi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Özgür EREN – Hasan YILDIRIM / İSTANBUL, (DHA)- ŞİŞLİ’de iki kişinin silahlı ve döner bıçaklı saldırısında yaralanan kişi, kendisini sandalye ile korumaya çalıştı. Kavga anları ile silahlı ve döner bıçaklı saldırı güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, Gülbahar Mahallesi Şehit Ertuğrul Kabataş Caddesi’nde dün saat 15.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, M.K. cadde üzerinde arkadaşı ile sohbet ettiği sırada daha önce aralarından husumet olan V.Ş. ile karşılaştı. Tartışmaya başlayan ikili daha sonra yumruklu kavgaya tutuştu. Kavgaya V.Ş.nin yanında bulunan H.Ş. de dahil olunca kavga büyüdü. M.K.nın yanında bulunan arkadaşı kavgayı ayırmaya çalışsa da başarılı olamadı. M.K. kavga ettiği kişilerden kaçmaya çalışarak, börekçi dükkanına sığında. V.Ş. husumetlisinin arkasından gelerek yanında bulunan silahı çıkartarak M.K.ya doğru ateş etti ve M.K. bacağından yaralandı. Yaralı M.K.’ya, H.Ş. de döner bıçağı ile saldırmaya devam etti. M.K. ise sandalye ile  saldırılardan korunmaya çalıştı.  
Bir süre sonra saldırganlar, olay yerinde kaçtı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı M.K. ambulans ile hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri saldırganları yakalamak için çalışma başlattı. Olaydan kısa süre sonra şüpheliler V.Ş ve H.Ş. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KAVGA ANLARI KAMERAYA YANSIDI
Kavga anları ve silahla yaralanmasının ardından döner bıçaklı saldırıya mazur kalan M.K.’nın sandalye ile kendisini korumaya çalışması güvenlik kameralarına yansıdı.

(FOTOĞRAF) 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!