Reklam Alanı
Reklam Alanı

Starlight Resort Hotel Neler Vaat Ediyor?

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hayallerinizdeki gibi bir tatil yapmak adına yolunuz kesinlikle Antalya’ya düşmeli! Türkiye’nin turizm başkenti olarak bilinen Antalya; aynı zamanda hizmet kalitesi ile fark yaratan otelleri ile de öne çıkıyor. Ülkemizdeki en güzel resortotellerin Antalya sınırları içerisinde olduğunu söyleyebiliriz. Bahsettiğimiz otellerden birisi de Starlight Resort Hotel! Gelin, bu otelin öne çıkan özelliklerine yakından bakalım! 

Starlight Resort Hotel Neden Tercih Edilir? 

Antalya, Kızılağaç Turizm Merkezi sınırları içerisinde yer alır. Denize sıfır konumda olması dikkat çekicidir. 310 bin m2 özel peyzaj alanı üzerine kuruludur. Side’nin en iyi otellerinden birisidir. Bu otele duyulan talep bir hayli fazladır. Bilhassa yaz aylarında otelde yer bulmak çok zordur. Bu sorunun üstesinden gelmek adına erken rezervasyon işlemleri gerçekleştirilmelidir. Erken rezervasyon sayesinde yüzde 50’ye kadar uzanan indirimlerden faydalanmak mümkün hale gelir. 

Starlight Resort Hotel; Antalya’nın en geniş kapasiteli otellerinden birisidir. Farklı tiplerdeki 811 odasıyla dikkat çeker. Yatak kapasitesi oldukça fazladır. Ayrıca, 540 metre uzunluğundaki plajı ile de dikkat çeker. Otelin kendisine ait plajının olması ciddi bir avantajdır. Otel müşterileri; başka plajlara gitme gereksinimi duymadan günün önemli bir kısmını otelin plajında geçirebilirler. Starlight Resort Hotel; bünyesinde bulunan 11 adet aquapark ile de göz doldurur. Söz konusu kaydıraklardan altısı çocuklar beşi de yetişkinler içindir. Ayrıca, dokuz adet açık, üç adet kapalı yüzme havuzuna sahiptir. Yalnızca bu özelliği dahi otelin en iyi Antalya otellerinden birisi olduğunu ispat eder. 

Starlight Resort Hotel; aileler için son derece uygun bir konaklama seçeneğidir. Bilhassa çocuklu ailelere hitap ettiğini söylemek gerekir. Bünyesinde bulunan çocuk havuzları ve wetbubble ile de fark yaratır. Otelin yeme içme konusunda vaat ettiklerine ayrı bir paragrafta değinmek gerekir. Her şey dahil konseptinde hizmet veren otelde üç öğün yemek ücretsiz olarak sunulur. Starlight Resort Hotel; bünyesinde bulunan a la carte restoranları ile de dikkat çeker. 11 farklı konseptteki a la carte restoran arasından seçim yapmak insanlara tatlı bir zorluk yaşatır. Söz konusu restoranların her birisinin farklı bir dünya mutfağını temsil etmesi söz konusudur. 

Bu Oteli Özel Kılan Detaylar Nelerdir? 

Reklam Alanı

Starlight Resort Hotel; Antalya’nın belki de en geniş imkanlarını sunan otelidir. Konaklama ve yeme içme alternatiflerinin yanı sıra eğlence konusunda da en iyisini vaat eder. Bünyesinde 6000 m2 kapalı alana sahip bir SPA merkezini barındırır. Ayrıca, 30 tenis kortu, alışveriş merkezi, dört futbol sahası, squash, plaj voleybolu ve masa tenisi alanları ile de fark yaratır. Bir başka deyişle, müşterilerinin tatilleri sırasında spor yapmalarını ve en iyi şekilde eğlenmelerini mümkün kılar. Hatta, motorlu ve motorsuz su sporu seçenekleri dahi bulunur. Starlight Resort Hotel fiyat ve rezervasyon için tıklayınız.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!