Reklam Alanı
Reklam Alanı

TASARIMCI YILMAZTÜRK, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat DELİKLİTAŞ-Cemil ÖZDEMİRİstanbul,(DHA)
Muğla’nın Ula ilçesinde kaldığı evde, ocaktan sızan gazdan etkilenerek hayatını kaybeden tasarımcı Aslı İpek Yılmaztürk, son yolculuğuna uğurlandı.
Tatil amacıyla, bir süre önce İstanbul’dan Muğla’nın Ula ilçesine giden tasarımcı Aslı İpek Yılmaztürk, geçtiğimiz cuma akşamı, kaldığı evde ölü bulundu. Mutfaktaki ocaktan sızan gazdan etkilenerek öldüğü belirlenen Yılmaztürk, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından defnedilmek üzere İstanbul’a getirilerek Zincirlikuyu Gazilhanesi’ne konuldu.
Aslı İpek Yılmaztürk’ün cenazesi, işlemlerin tamamlanmasının ardından bugün gasilhaneden alınarak cenaze töreni yapılmak üzere Zincirlikuyu Camii’ne getirildi. Yılmaztürk, burada yapılan törenin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Tasarımcı Aslı İpek Yılmaztürk’ün cenaze törenine, ailesi, yakınları, iş ve sanat dünyasından isimler katıldı. Törene katılan isimlerden ressam Bedri Baykam, Hepimizin başı sağ olsun. Nafiz Yılmaztürk ve eşi Siren Yılmaztürk çok yakın dostlarımız. Nafiz Yılmaztürk yarım asırdır benim tenis dünyasından çok yakın arkadaşım. Söyleyecek laf bulamıyorum. Aslı Yılmaztürk, çok değerli bir tasarımcı, uluslararası boyutta başarıları olan, inanılmaz bir görsel zenginlik yansıtan, sonsuz değerli bir sanatçımızdı. İnanılmaz bir şansızlık, inanılmaz bir kader oyunu, söyleyecek laf bulamıyorum. Allah ailesine sabır versin. Hepimizin başı sağ olsun. Mekanı cennet olsun. Hepimiz elimizden geldiğince dikkat edelim böyle kazalara, bu korkunç bir acı yüreğimiz yanıyor. Zamansız ağır bir ölüm. Allah kimseye vermesin. Bunu söylemekten başka bir şey bulamıyorum diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————-
-Cenaze töreninden görüntü
-Yakınlarından görüntü
-Tabuta sarılarak ağlayan yakını
-Tabutun taşınması
-Bedri Baykam röportaj
-Genel ve detaylar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!