Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tekirdağ’da 6 mahallede muhtar seçimi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)- TEKİRDAĞ’ın 5 ilçesine bağlı 6 mahallede seçmenler bugün muhtarlarını seçmek için sandık başına gitti. 
Yüksek Seçim kurulu (YSK) tarafından ölüm ya da farklı nedenlerle muhtarlıkları düşen mahalle ve köylerde bugün ara seçimler yapılıyor. Tekirdağ’da da merkez Süleymanpaşa ilçesinin Barbaros ve Kınıklar, Şarköy ilçesi Sofuköy, Hayrabolu ilçesi Yörükler, Muratlı ilçesi Kepenekli ve İstiklal Kurtpınar mahallelerinde kısıtlamadan muaf tutulan seçmenler sandık başına gitti.
Süleymanpaşa’nın 2192 seçmenin bulunduğu Barbaros Mahallesi’nde Barbaros Naki Bilge İlkokulu’nda vatandaşlar kurulan 8 sandıkta oylarını kullandı. Seçmen Nergis Saka, “Seçimlerde katılım fena değil. Tabii sınav da var aynı zamanda. Oyumuzu kullandık bakalım hayırlısı kim ise kazanan da o olsun. Herkesin gönlünde bir aday ismi var. Kim mahallemize iyi hizmet edecekse kazanan o olsun” dedi.
Mahallenin 3 muhtar adayından biri olan Nezih Ekelik, “Pandemi koşullarında bir seçim gerçekleştiriyoruz. Gerekli güvenlik önlemleri alınmış durumda. Mahallemizde 8 sandık bulunuyor. Mahallemize hayırlı olsun seçimler, Kazanan Barbaros mahallemiz olsun” dedi. Muhtar adaylarından Bekir Ali Yıldız, “Bugün kısıtlamanın olduğu bir günde seçime gidiyoruz. Buna rağmen katılım gayet iyi. Hemen yan okulda da gençlerimizin sınavı var. Eski muhtarımız sağlık nedenlerinden istifa etmişti. Kaymakam beyin bana verdiği görevle vekil muhtar olarak bugüne kadar görevimi yürüttüm. Bugün de yeniden aday oldum. Mahallemiz için hayırlısı olsun” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!