Reklam Alanı
Reklam Alanı

Tsstur, çeşitli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KAYSERİ,(DHA)-TSSTUR Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çeri, şirket olarak çeşitli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptıklarını söyledi.
Tsstur, futbolun yanı sıra bisiklet, yüzme, atletizm ve basketbol gibi çeşitli spor organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor. Tsstur Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Çeri, 1999 yılında kurdukları firmanın başlarda futbola hizmet ettiğini, sonrasında edindikleri tecrübeyi ise diğer branşlara da uygulamaya başladıklarını belirtti. Organizasyonlara değinen Çeri, “Futbolun yanında bisiklet organizasyonlarına ağırlık veriyoruz. Erciyes’te bisiklet takımlarını ağırladık. 45 gün boyunca Erciyes’in 2200 rakımında hem antrenman yapma hem de 37 adet yol yarışlarına katılma imkanı sağladık. Bunun yanı sıra yine Antalya’da yüzme ve atletizm grupları ile basketbol takımlarına hizmet vermekteyiz. Sadece futbol değil. Aslında sporun tüm branşlarında da hizmet veren bir acenteyiz” diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!