Reklam Alanı
Reklam Alanı

Uçkun toplarken kayalıktan düştü, AFAD ve UMKE ekiplerince kurtarıldı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Behçet DALMAZ/VAN, (DHA)- VAN’ın İpekyolu ilçesinde, uçkun toplamak için çıktığı kayalıklarda dengesini kaybedip düşerek yaralanan Veysel Işık (44), kurtarma ekiplerinin 2 saat süren çalışmasıyla kurtarıldı. Bilinci konfüze, kafa ve omurilik travması olduğu belirlenen Işık, zorlu arazi koşullarında AFAD ve UMKE ekipleri tarafından sedye ile ambulansa taşınarak, yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye ulaştırıldı.
İpekyolu ilçesine bağlı Değirmen Mahallesi yakınındaki dağlık bölgede uçkun toplamaya giden Veysel Işık, ayağının kayması sonucu bir anda dengesini kaybederek 4 metre yükseklikten kayalığa düşüp, yaralandı. Işık, düştüğü yerde mahsur kalırken, ihbar üzerine olay yerine AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi. Zorlu arazi koşullarında yaya olarak yürüyen ekipler, yaklaşık 2 saat süren çalışmalar sonucu Işık’ı bulunduğu yerden kurtardı. Arazinin engebeli olması nedeniyle Işık’ın sedye ile taşınması sırasında ekipler zor anlar yaşadı. Bilinci konfüze, kafa ve omurilik travması olduğu belirlenen Işık, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!