Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yaş Manyetik Tambur Ayırıcılar

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yaş manyetik tambur ayırıcılar, sıvı-akışkan proseslerinin hâkim olduğu uygulamalarda cevher konsantrasyonu için uygundur. Malzemeler, bir malzeme besleme cihazı aracılığıyla tambur ayırıcıya beslenir, tamburun manyetik alanının etkisi altında tambur yüzeyine manyeto-duyarlı malzemeler tutturulur ve manyetik mineraller, dönüş yönü boyunca manyetik polarizasyon ile tamburdan ayrılır. . Manyetik olmayan malzeme tambura takılmaz ve separatörün atık alanından ve çıkış kolektöründen dışarı atılır. Sistemin sonunda, manyetik malzeme istenen ürün akışından çıkarılarak ürünün saflığı ve tesisin verimliliği artırılır. Bu sayede cevher konsantrasyonu sırasında konsantre kalitesi korunur ve olası sızıntı önlenir. Özellikle kömür maden yataklarında fazla sıvı olarak kullanılan manyetit elementinin geriye kazanılmasında etkilidir. Bu seperatörler düz akış ve ters akış yönlerine göre de varyasyonlara sahiptirler.

Yaş Manyetik Tambur Ayırıcıların Kullanım Alanları

Yaş manyetik tambur (bknz. https://bas-tr.com/urun/yas-manyetik-tambur-seperatorler/) ayırıcılar kömür yıkama işlemlerinde ve kömür zenginleştirme işlemlerinde kullanılırlar. Yoğun ortamın geri kazanılmasında işe yararlar. Manyetit cevherinin zenginleştirilmesinde de sıkça kullanılır. Fermanyetik maddeler içeren cevherler için üst düzeyde bir ayrım yeteneği vardır bu tamburların. Ayrıca yüksek performans ile çalışırlar.

Opsiyonel olarak tambur hızı ihtiyacınıza göre ayarlanabilmektedir. Besleme toplayıcılar yardımıyla yapılır. Gövde, tambur, aşınma önleyici koruma ve boşaltma oluğu AISI-30 paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Ürünün mineralojisine göre tambur yüzeyindeki manyetik düzenlemenin sağladığı manyetik kuvvettir. Teknik büromuz kapasiteye göre belirlenen çap ve boylarda çeşitli konfigürasyonlardatambur yapıları tasarlamaktadır.

Yaş tambur manyetik seperatör, özel tasarımı sayesinde üretimi kesintiye uğratmadan mevcut üretim proseslerine kolayca monte edilebilir. Islak manyetik tambur seperatörler, konsantre edilecekcevhere göre değişik akış tiplerinde tasarlanmıştır. Turba, toplayıcı besleyiciler tarafından ıslak manyetik tamburlu ayırıcıların tanklarından beslenir. Bu ve buna benzer seperatörler için bas-tr.comsitesini inceleyebilir ve bilgi alabilirsiniz.

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!