Reklam Alanı
Reklam Alanı

(Yeniden) AVCILAR’DA MARKETTEKİ SOYGUN GİRİŞİMİ KAMERADA

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Şahin BOZKURT – Erol DEĞİRMENCİ – Veysel TİMDU / İSTANBUL , (DHA) – Avcılar’da, kiraladıkları otomobille markete gelen şüpheliler, önce güvenlik görevlisini silahla rehin aldı, ardından da markette bulunan kasayı, tekmeleyerek kırdıkları cam kapıdan çıkardı. Bu sırada marketin alarmının çalması sonucu olay yerine gelen polis ekiplerini gören soyguncular kasayı bırakarak, araca binip kaçtı. Yaşanan soygun girişimi, güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay, Pazartesi günü saat 02.35 sıralarında Tahtakale Mahallesi Dede Korkut Caddesi’nde bulunan markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kiralayıp plakasını söktükleri otomobille marketin depo kısmına gelen şüpheliler, önce silahla güvenlik kulübesinde bulunan güvenlik görevlisini rehin aldı. Marketin içine giren şüpheliler, içinde 200 bin lira bulunan kasayı bulunduğu yerden söktü. Bu sırada marketin alarmının çalması sonucu olay yerine gelen polis ekiplerini gören soyguncular kasayı bırakarak, araca binip kaçtı. Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, parmak izi çalışması yapmak için Olay Yeri İnceleme ekiplerini çağırdı. Ekipler, marketteki güvenlik kamerası kayıtlarını alarak şüphelileri tespit etmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar sonucunda soygun girişiminde bulunan 5 kişiden 3’ünün kimliği tespit edildi. Kimliği belirlenen şüphelilerin Eyüp Ç.(20), Ferhat D.(22), Semih Savaş O. (22) olduğu anlaşıldı.

SİLAHLA YAKALANDI
Şüphelilerden Eyüp Ç., markete yakın bir adreste güvenlik görevlisini rehin aldığı silahla yakalandı. Soyguna karışan diğer şüphelileri, yakalamak için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin çalışması devam ediyor.

SOYGUN ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
Soygun girişimi ise marketin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülere otomobille gelen soyguncuların güvenlik görevlisini silahla rehin aldığı, daha sonra da çaldıkları kasayı cam kapıdan çıkarmak için kırmaya çalışmaları yansıdı.

Görüntü dökümü
——————
Güvenlik Kamerası:
-Soyguncuların güvenlik görevlisini rehin alması
-Soyguncuların kasayı taşıması
-Soyguncuların cam kapıyı kırmaya çalışması
Aktüel
-Olay yerinin gerçekleştiği depo
-Genel ve detay
-Muhabir Anonsu (Şahin BOZKURT)

 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!