Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yüksekova’da, engelli öğrenciler polislerle uçurtma uçurup, halay çekti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA,(Hakkari)-(DHA) – HAKKARİ’nin Yüksekova ilçesinde engelli çocuklara yönelik düzelenen uçurtma şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliği katılan öğrenciler, polisler ile uçurtma uçurup, kol kola girerek müzik eşliğinde halay çekti.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Grup Amirliği, Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün de desteğiyle Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) ‘Büyük Kalplere Minik Dokunuşlar Projesi’ kapsamında, engelli öğrencilere yönelik uçurtma şenliği düzenledi. Yeni Mahalle’deki statta düzenlenen şenlikte bir araya gelen çeşitli rehabilitasyon merkezine giden yaklaşık 200 engelli, polis ekipleri ile birlikte uçurtma uçurdu. Renkli görüntülere sahne olan şenliğe Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Resul Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Murat Güneş, Milli Eğitim Şube Müdürleri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.
Özdemir, engelli çocuklara yönelik düzelenen uçurtma şenliğinin keyifli geçtiğini belirterek, “Çocukların polislik mesleğini tanıması, insanların koronavirüs salgınından sonra birbirleriyle kaynaşması açısından bu şenlik büyük önem arz ediyor. Bundan sonraki süreçte hava şartları elverdikçe bu tür etkinlikler yapılacak” dedi.
Şenlikte, polis ekipleri engelli öğrencilerle kol kola girerek müzik eşliğinde halay çekti. 
FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!