Reklam Alanı
Reklam Alanı

Asit kuyusuna düşen fabrika sahibi, Eskişehir’de toprağa verildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hakan TÜRKTAN- Caner AKSU/ ESKİŞEHİR, (DHA)- ESKİŞEHİR’de, fabrikanın ek inşaat alanındaki asit kuyusuna düşen ve kendisini kurtarmaya çalışan işçi Erkan Karahüyüklü ile birlikte hayatını kaybeden fabrika sahibi Bayram Kurtuluş (70), toprağa verildi.
Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikanın ek inşaat alanını gezen fabrika sahiplerinden Bayram Kurtuluş, dün kapağı açık olan ve gıda sanayisinde kullanıldığı belirtilen asit kuyusuna düştü. Bu sırada durumu fark eden işçilerden Erkan Karahüyüklü (48) de Kurtuluş’u kurtarmak için kuyuya girdi. Çevredekilerin yardımıyla kuyudan çıkarılan 2 kişi, ambulanslarla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kurtuluş ile Karahüyüklü, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Bayram Kurtuluş için Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nde bugün cenaze namazı kılındı. Cenazeye Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, yakınları ile çok sayıda kişi katıldı. Kurtuluş’un cenazesi, kılınan namazın ardından Esentepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
İşçi Erkan Karahüyüklü’nün cenazesinin ise Vadişehir Mahallesi’ndeki Mahmutoğlu Camii’nde ikindi vakti kılınacak namazın ardından asri mezarlıkta toprağa verileceği belirtildi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!