Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yunus Timleri’nden motorize polis olmak isteyen çocuğa doğum günü sürprizi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Yunus Timleri’nden motorize polis olmak isteyen çocuğa doğum günü sürprizi

MUĞLA’nın Marmaris ilçesinde, ‘Yunus’ olarak bilinen motorize polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında 9 yaşına giren Kutan Çapar’a pasta ve çeşitli hediyelerle sürpriz doğum günü kutlaması yaptı.

Marmaris ilçesinde, modacı Can Çapar, motorize polis olmak isteyen oğlu Kutan Çapar’ın sokağa çıkma kısıtlamasına denk genel doğum gününde üzgün olduğunu görünce emniyet personelinden destek istedi. Durumu öğrenen Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı motosikletli Yunus timleri bir kafeteryadan üzerinde ‘Doğum Günün kutlu olsun, yanındayız’ yazılı pasta ve çeşitli hediyeler aldı. Çıldır Mahallesi 149 sokak üzerinde bulunan eve gelen iki motosikletli polis, kapıyı çaldı. Kapıyı açan Kutan Çapar karşısında motorize polis ekibini görünce kısa süreli şaşkınlık yaşadı. Heyecandan konuşmakta zorluk çeken Kutan, kendisine uzatılan doğum günü pastasını alıp, teşekkür etti.

Modacı Baba Can Çapar, “Oğlum, sürpriz doğum günü pastasına çok şaşırdı ve sürekli konuşan evladım bir anda nutku tutuldu. Yüzündeki tebessüm, mutluluk dünyalara değişilmezdi. Bizleri kırmayan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine çok teşekkür ederim. 9 yaşına basan oğlumun unutamayacağı güzel bir anı olacak. Allah polislerimize sağlık, huzur ve güç versin, iyi ki varlar” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

-Yunus Timleri’nin pastalı sürprizinden cep telefonu görüntüsü

Reklam Alanı

-Genel ve detay görüntüler

(KJ Haber – Kamera: Ali GÜNDOĞAN / MARMARİS (Muğla), (DHA)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!