Reklam Alanı
Reklam Alanı

15 bin liralık hırsızlık yaptığı marketin kamera kayıt cihazını da çalmış 

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Erkan ALTUNTAŞ/AKSARAY, (DHA)- AKSARAY’da, kapı kilidini kırıp, girdiği marketten 15 bin liralık sigara, kuru yemiş ve gıda malzemesi çalan şüpheli, yakalanmamak için güvenlik kamerası kayıt cihazını da çaldı. Polis, şüphelinin kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. 
Olay, Yeni Sanayi Mahallesi 2 Cadde’de meydana geldi. Yavuz Altundağ, sabah sahibi olduğu markete geldiğinde kapının kilidinin kırık olduğunu fark etti. İçeri girdiğinde sigara, kuru yemiş, gıda malzemeleri ve güvenlik kamerası kayıt cihazının da çalındığını anlayan Altundağ, polise haber verdi. İhbarla markete gelen polis ekipleri, çevrede incelemelerde bulundu, şüphelinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı.  
Marketin sahibi Yavuz Altundağ, ”Saat 04.00 ile 05.00 arası dükkanımın kapısı kırılarak içeri girilmiş. Yaklaşık 15 bin lira zararım var. İşletmemde bulunan sigaralarının tamamı ve kuru yemiş ile gıda malzemelerini götürmüşler. Hırsızlık şoku yaşadık. Bu çalınan malzemelerin daha borcu duruyor. Hırsız ya da hırsızların bulunması istiyorum” dedi.

​FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!