Reklam Alanı
Reklam Alanı

15 Temmuz şehit yakını ve gazilerine ödenen destek 1500 TL oldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)- AİLE, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca yapılan Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu’nun 15’inci toplantısında, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine ödenen aylık biner liralık destek 1500 TL’ye çıkarıldı.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu’nun 15’inci toplantısına başkanlık yaptı. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı Yönetim Kurulu 15’inci toplantısında, 2020 yılı Nisan ayından bugüne kadar 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine ödenen aylık biner liralık destek 1500 TL’ye çıkarıldı. Toplantıda, dini bayramlarda 1000’er TL ile temmuz ayında 15 Temmuz’a ithafen 3 bin TL verilmesi kararı da alındı. Bu kapsamda, Nisan 2020’den bugüne kadar 12 ödeme yapılarak, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine 35 milyonu aşkın destek verildiği belirtildi.
FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!