Reklam Alanı
Reklam Alanı

19 Mayıs, Kocaeli’de bisiklet turuyla kutlandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Dinçer AKBİR-Alişan KOYUNCU/İZMİT (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ Büyükşehir Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Şehir merkezini kapsayan bisiklet turuna yüzlerce bisikletçi katıldı. 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İzmit şehir merkezinde bisiklet turu düzenlendi. İzmit Kent Meydanı’ndan başlayan bisiklet turuna bisiklet ve motosikletleriyle gelen yüzlerce vatandaş katıldı. Polis ekiplerinin de eşlik ettiği bisikletçilerin kent turu, Yahya Kaptan Mahallesi’ne gittikten sonra sahil kenarından devam ederek Seka Park’taki Uçurtma Tepesinde sona erdi. 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bugün çok kutlu bir gün. Biz de bugün, aslında o günü hatırlamak için buradayız. O günü unutturmamak, o günün taşıdığı ruhu, o ruhun ifade ettiği anlamı her dem canlı tutmak, bu memleketi ilelebet payidar kılmak ve buna ilişkin kararlılığımızı göstermek için buradayız. Bu al bayrağı, şehitlerimizin kanıyla sulanmış bu bayrağı hiçbir zaman indirmeyeceğimizi, bu memleketin bağımsızlığına göz dikenlerin karşısında dimdik duracağımızı göstermek için buradayız” dedi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!