Reklam Alanı
Reklam Alanı

2,5 metre boyunda köpek balığı yakaladı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ÇANAKKALE, (DHA)- ÇANAKKALE Boğazı’nda 6 metrelik teknesiyle sinarit avına çıkan amatör balıkçı Hakan Karakaş’ın (43) oltasına 2,5 metre boyunda camgöz köpek balığı takıldı.
Çanakkale’de amatör balıkçılık yapan Hakan Karakaş, pazar günü sinarit avlamak için 6 metrelik teknesiyle boğaza açıldı. Karakaş, ucuna kalamar taktığı oltasını denize bıraktı. Bir süre sonra oltasına büyük bir ağırlığın takıldığını fark eden Karakaş, uzun çabalar sonucu tekneye boz camgöz köpek balığı çıkardı.
Karakaş’ın oltasına takılan köpek balığı, bölgedeki diğer balıkçıları da şaşkına çevirdi. Karakaş’ın köpek balığını tekneye çıkarmaya çalıştığı anlar ise arkadaşının cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, arkadaşının Karakaş’a “İşte Karakaş’ın köpek balığı ile mücadelesi. Kayık boyunda var, hey maşallah. Nereden buldun bunu? Ne bu, Jaws mı? Karakaş, senden büyük bu” dediği, Karakaş ise “Jaws, Jaws. Ne yapacağız şimdi” diyerek karşılık verdiği duyuluyor. Karakaş, daha sonra köpek balığını oltadan kurtararak denize bıraktı.

FOTOĞRAFLI

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!