Reklam Alanı
Reklam Alanı

3’üncü kattan atlayıp, açılan brandaya düştü; taburcu edildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Hüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA)- SİVAS’ta, psikolojik sorunları olduğu öne sürülen ve annesiyle tartıştıktan sonra 3’üncü kattaki evlerinin balkonundan atlayan Ahmet A., hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. 
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Aydoğan Mahallesi 3’üncü Sokak’ta bulunan 3 katlı apartmanın en üst katında yaşandı. İddiaya göre, Ahmet A., alkollü olarak eve geldikten sonra annesiyle tartışmaya başladı. Ahmet A.’nın sesini duyan komşular, polise haber verdi. Polis ekiplerinin geldiği sırada, dışarı çıkan annesinin ardından evin kapısını kilitleyen Ahmet A., çıktığı balkonda, parmaklıkların dış kısmına tutunarak, intihara kalkıştı. Bunun üzerine adrese itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri balkon tarafındaki binanın bahçesine ve sokak kısmına branda açtı. Polis ekiplerinin bir süre devam eden ikna çabalarına olumlu karşılık vermeyen Ahmet A., bir anda kendisini şişme brandanın bulunduğu boşluğa bıraktı. Kafası kaldırım tarafına gelecek şekilde brandanın üzerine düşen Ahmet A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Sağlık durumu iyi olan Ahmet A. yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!