Reklam Alanı
Reklam Alanı

6 aylık destek programıyla girişimcilerle iş birliklerini güçlendirme hedefleniyor

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

İSTANBUL, (DHA) – Sektörde uygulama ara yüz programlarını startup’lara açarak kodlama odaklı bir program yürüten ilk şirket olduklarını belirten Allianz, HackZone Scale Up Accelerator programı ile girişimcilerle iş birliğini güçlendirme amacıyla 6 aylık destek programını hayata geçirdiğini duyurdu. Startup’ların girişimlerini hızlandırma hedefiyle hayata geçirilen programa başvurular 24 Mayıs’a kadar devam edecek.

6 ay sürecek program kapsamında, startup’lara Allianz profesyonellerinin yanı sıra yurtiçinden ve yurtdışından alanında uzman isimlerden eğitim ve mentorluk desteği verileceği, Allianz’ın ağından faydalanarak  Allianz API’larına (Uygulama Ara Yüz Programları) erişim imkânı sunulacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada, kullanıcı deneyimini iyileştirme ve müşteri bağlılığını artırma, oyunlaştırma teknolojisinin sigorta sektörüne uyarlanması ve dijital sağlık çözümleri kapsamında 3 farklı temada inovatif çözümlerde faaliyet gösterecek girişimcilerin uluslararası yatırım network’lerine erişebilmesinin amaçlandığı kaydedildi. Girişimcilerin, 24 Mayıs tarihine kadar hackzoneinsurance.com web sitesi üzerinden programa başvuruda bulunabileceği ve program kapsamında seçilen 5 startup’a programın diğer faydalarıyla birlikte 40’ar bin TL destek verileceği de belirtildi.

 GİRİŞİMCİLİK EKOSİSTEMİ İLE SİNERJİYİ ARTIRMAK HEDEFLENİYOR 

Allianz Türkiye Pazarlama ve Dijital Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Onur Kırcı, sigortacılıkta inovasyonu ileriye taşıma odağıyla projeler geliştirmeye devam ettiklerini belirterek, “Startup’ların tasarım odaklı düşünme ve kodlama yaptıkları bir maratonun ardından hayata geçirdiğimiz HackZone Scale Up Accelerator ile girişimlerle iş birliğimizi güçlendirmeye devam ediyoruz. Sektörde bir ilke daha imza attığımız bu program ile Allianz ekipleri ve girişimcilik ekosistemi arasındaki sinerjiyi artırmayı, şirketimizde inovasyon ve kültürel değişimi güçlendirmeyi, sektördeki yenilikçi çözümleri desteklemeyi, küresel trend ve teknolojileri takip etmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

Reklam Alanı

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!