Reklam Alanı
Reklam Alanı

Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımı’ndan olaylı maç sonrası suç duyurusu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Salih BEŞKARDEŞ/ADİLCEVAZ (Bitlis), (DHA)- TÜRKİYE Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1’inci Ligi’nde mücadele eden Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımı yöneticileri, çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Malatya Büyükşehir Belediyespor maçının ardından savcılığa suç duyurusunda bulundu. Başkan Kadir Köstekçi, konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “Geçen hafta yarıda kalan maçımızda, şehit ve gazilerimizin isminin geçtiği kulübümüze ırkçı söylemde bulunan şahıslar ve diğer ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduk” dedi. 
Adilcevaz Kapalı Spor Salonu’nda, Erkekler 1’inci Ligi B Grubu 16’ncı haftada Malatya Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Türkiye Şehit Aileleri Derneği (TÜRŞAD) Voleybol Takımı 2-0 öndeyken, çıkan olay nedeniyle maç, hakem tarafından tatil edildi. Malatya Büyükşehir Belediyespor’dan bazı kişilerin, Adilcevaz TÜRŞAD’ın oyuncu ve taraftarlarına ırkçı söylemde bulunduğu iddia edildi.
Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımı yöneticileri, Adilcevaz Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu. Avukat olan Adilcevaz TÜRŞAD Voleybol Takımı Başkanı Kadir Köstekçi, konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “Geçen hafta oynadığımız ve yarıda kalan Malatya maçımızda, şehit ve gazilerimizin ismimin geçtiği kulübümüze hakaretlerde bulunan, ırkçı yaklaşım sergileyen şahıslar ve diğer ilgililer hakkında suç duyurusunda bulunduk. Bizlere bu tür yaklaşımda bulunanları Allah’a havale ediyoruz; ama yargı önünde hesap vereceğiniz güne kadar da olayın takipçisi olacağız. Federasyon Başkanlığı nezdinde de bu yaklaşımın cezasız kalmayacağını umuyoruz” diye konuştu. 
TÜRŞAD Voleybol Takımı 2-0 öndeyken, tatil edilen müsabakayla ilgili nihai kararı Türkiye Voleybol Federasyonu verecek.

FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!