Reklam Alanı
Reklam Alanı

AK Parti’li Dağ: Basın emekçilerine aşılamada öncelik verilmeli

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA, (DHA)-  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Basın emekçilerine aşılamada öncelik verilmeli. Bu konuda Sağlık Bakanlığı ile görüşme halindeyiz, en kısa zamanda basın emekçilerine müjdeli haberi vereceğiz” dedi.
Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Hamza Dağ’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti’li Dağ, yerel basının sorunlarının ele alındığı ziyarette, “Yerel medya demokrasinin sigortasıdır. 15 Temmuz’da darbeye karşı durmuştur. Yerli ve millidir. Onlara sahip çıkacağız” dedi.
AK Parti’li Dağ, basın mensuplarının koronavirüse karşı aşılanmasına ilişkin, “Muhabirler ve kameramanlar gece gündüz demeden çalışıyor. Sel felaketinde, deprem felaketinde, savaşta ve hastalıkta hep muhabirler sahada çalıştı. Koronavirüs yasaklarında bile çalıştılar. Basın emekçilerine aşılamada öncelik verilmelidir. Bu konuda Sağlık Bakanlığı ile görüşme halindeyiz, en kısa zamanda basın emekçilerine müjdeli haberi vereceğiz” diye konuştu.
FOTOĞRAFLI

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!