Reklam Alanı
Reklam Alanı

Ardahan Valisi esnafı denetledi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Deniz BAŞLI/ARDAHAN, (DHA)- ARDAHAN’da vaka sayılarındaki artışın ardından denetimler de sıklaştırıldı. Vali Hüseyin Öner, hafta sonu kısıtlamadan muaf olan iş yerlerinde yapılan denetimlere katıldı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın açıkladığı; illere göre 10- 16 Nisan haftalık vaka tablosunda Ardahan’da 100 binde 179,91 olan vaka sayısı 230,86’ya yükseldi. Kentte vaka oranın artmasının ardından denetimler de sıkılaştı. Vali Hüseyin Öner, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan iş yerlerinde denetim yaptı. İş yeri sahipleri ve vatandaşlara kuralları hatırlatan Vali Öner, polis kontrol noktalarını da gezdi. Vali Öner, polis ekipleriyle birlikte kısıtlamaya rağmen sokağa çıkan araçları denetledi. Sürücülere izin belgesi soran Vali Öner, dışarı keyfi olarak mı yoksa iş için mi çıktıklarını sordu.
Tedbirleri sıkı sıkıya uygulayacaklarını belirten Vali Öner, “Görevlerinden dolayı kısıtlamalarda dışarı çıkabilenler o gün işi yoksa evinde oturmalı. İzni var diye çıkıp sokakta gezmemeli. Bu virüsü yenmekten başka çaremiz yok. Herkes kurallara uymalı” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!