Reklam Alanı
Reklam Alanı

Aşırı yağış, köy yolunu çökertti

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

KÜTAHYA’nın Hisarcık ilçesine bağlı Karaağıl köyüne giden yolda aşırı yağış nedeniyle göçük ve derin çatlaklar oluştu. Yol trafiğe kapatılırken, İl Özel İdaresi ekipleri, ulaşımı sağlamak için alternatif yol açtı.

Hisarcık ilçesinden Karaağıl köyüne giden yolun yaklaşık 100 metrelik bölümünde, sağanak ve kar yağışı nedeniyle göçük ile çatlaklar oluştu. İhbar üzerine bölgeye giden Karayolları ve İl Özel İdaresi ekipleri, göçüğün meydana geldiği alanda işaretleme yaparak yolu trafiğe kapattı. Köye ulaşımın sağlanması için iş makineleriyle toprak yol açtı.

AK Parti Hisarcık İlçe Başkanı Ali Var ve İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Şen, göçük meydana gelen yolda incelemelerde bulundu. Karaağıl köy yolunda 2 yıl önce onarım yapıldığını ifade eden Ali Var, “Yolda yoğun yağış sonucu göçük meydana geldi. Göçük alanında gerekli önlemler alınarak iş makinesiyle alternatif yol açılmıştır. Yolun durumu Özel İdare ekiplerine bildirildi. Kütahya İl Özel İdare ekiplerince yoldaki göçük tamir edilip, en yakın sürede vatandaşımızın hizmetine sunulacaktır. Yolun trafiğe kapanması söz konusu değildir. Vatandaşımız hiçbir şekilde endişeye kapılmasın, açmış olduğumuz alternatif yolu kullanarak köylerine rahatlıkla gidip gelebilirler” dedi.

Görüntü Dökümü
——————
-Göçük ve çatlaklar oluşan yol
-Köy yolundan görüntüler
-Alternatif yol açılması
-Ali Var’ın açıklamaları
-Genel görüntüler

Haber-Kamera: Mustafa AKÇAY/HİSARCIK(Kütahya),(DHA)-
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!