Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakan Kasapoğlu, Vanlı halk ozanının söylediği Kürtçe uzun havayı dinledi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Behçet DALMAZ- Orhan AŞAN/VAN, (DHA)- GENÇLİK ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Van’ın Tuşba ilçesindeki Gençlik Merkezi’nde gençlerle bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, önce söylenen Türkçe şarkıları, daha sonra da dengbej (halk ozanı) Engin Dervişoğlu’nun söylediği Kürtçe uzun havayı dinledi.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, eşi Betül Kasapoğlu ile birlikte inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere akşam saatlerinde Van’a geldi. Ferit Melen Havalimanı’nda Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, eşi Meral Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahad Arvas, Belediye Başkanları ve kurum amirlerince karşılanan Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı Tuşba Gençlik Merkezini ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, gençlik merkezindeki müzik grubunun söylediği Türkçe şarkıları dinledi. Kasapoğlu, dengbej Engin Dervişoğlu’nun seslendirdiği Kürtçe uzun havayı dinledi. 
Gençlik Merkezi’ndeki sporcularla bir araya gelip, kitap ve voleybol topu hediye eden Bakan Kasapoğlu, merkezdeki ahşap atölyesinde çalışan gençlerin çalışmalarını yerinde gördü. Gençlerin sıkıntılarını dinleyip, malzeme desteğinde bulunacağının sözünü veren Bakan Kasapoğlu, daha sonra konaklayacağı otele geçti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!