Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bakırköy’de motokuryelerin çarpışma anı kamerada

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Serdar ALTINTEPE – Erol DEĞİRMENCİ / İSTANBUL,(DHA)- BAKIRKÖY’de sipariş tesliminden dönen motokurye park edeceği sırada arkadan gelen başka bir motokurye ile çarpıştı. Kuryelerden birinin parmağının kırıldığı kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, 13 Mart Cumartesi günü saat 21.00 sıralarında Bakırköy İncirli Caddesi’nde meydana geldi. Cadde üzerinde bulunan bir büfede motosikletle kuryelik yapan Samet Özbakır, bir adrese sipariş teslim edip tekrar büfeye doğru yola çıktı. Özbakır, büfeye yaklaşıp motosikleti park edeceği sırada arkadan gelen başka bir motokurye ile çarpıştı. İki kurye kaza sonrası motosikletleri ile birlikte yere savruldu. Kuryeler, çevredekiler tarafından yerden kaldırıldı. Kazada Samet Özbakır’ın serçe parmağının kırıldığı öğrenildi.

KAZA ANI KAMERADA
İki motokuryenin çarpışma anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kuryenin park etmek için motosikletiyle yavaşladığı, bu sırada arkadan gelen motokurye ile çarpıştıkları ve her ikisinin motosikletleriyle birlikte yere savruldukları görülüyor. Yerdeki kuryelere çevredekilerin yardım ettiği kameraya yansıyor.

(FOTOĞRAFLI)

 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!