Reklam Alanı
Reklam Alanı

Belediye Başkanından kendisini tehdit ettiği iddia ettiği meclis üyesi hakkında suç duyurusu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Ömer KOÇ/ELBİSTAN (Kahramanmaraş), (DHA)- KAHRAMANMARAŞ’ın Elbistan Belediye Başkanı AK Parti’li Mehmet Gürbüz, İYİ Parti’li Belediye Meclis Üyesi Taylan Özgür Çetin hakkında kendisine tehdit mesajı gönderdiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Başkan Mehmet Gürbüz’ün avukatı, Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği şikâyet dilekçesinde kamu görevinin yerine getirilmesinde üyeler arası iletişimin sağlanması amacıyla Elbistan Belediye Meclisi üyelerinin yer aldığı WhatsApp grubu bulunduğunu, grupta yer alanlardan Belediye Meclis Üyesi Taylan Özgür Çetin’in alenen tehdit içeren mesajlar yazdığını öne sürdü. Mesajların ekran fotoğrafının da yer aldığı şikâyet dilekçesinde şöyle denildi:
“Bu mesajların içerikleri; ‘Sayın başkan seni uyardım buradan son kez uyarıyorum. Benim dosyalarımı neden encümene almıyorsunuz. Benim ayarlarımla daha fazla oynamayın. Ne kadar i.. varsa sal üzerime. İmar işlerine oturttuğun müdürü pazartesi günü mama ile beslenecek hale getirecem. Ankara’dayım benim ekmeğimle, namusumla, şerefimle oynayanın hayatıyla oynarım.’ Şüpheli Taylan Özgür Çetin’in mesajlarından tehdit suçunun işlenmiş olduğu açıkça bellidir. Şüphelinin bu söz konusu mesajlarının içeriğinde kullandığı cümleler suç teşkil etmekte ve görevi başında bulunan kamu görevlisi Müvekkil Belediye Başkanının ve yine kamu görevini yerine getirmekte olan İmar İşleri Müdürünün hayatına, vücut dokunulmazlığına yönelik tehditte bulunulduğunu göstermektedir.”

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!