Reklam Alanı
Reklam Alanı

BEYOĞLU BİNALARA TIRMANARAK GİREN HIRSIZ OTELDE YAKALANDI

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA) Beyoğlu’nda birine tırmanarak diğerine delikten girdiği binalarda hırsızlık yapan O.Ö. güvenlik kamerasına yansıdı. Tırmanarak girdiği binadan arka taraftaki daireye giren hırsız buradan 2 laptop ve ziynet eşyaları çalarken, delikten girdiği 5 katlı binanın tüm dairelerindeki musluk, kapı kolu banyo bataryaları ve kapı dürbünlerini çaldı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis şüpheliyi kaldığı otelde yakalayıp gözaltına aldı.
Olay, geçen hafta Cuma günü saat 15.00 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Şehit Muhtar Mahallesi Çorbacı Sokakta ilk olarak 5 katlı binanın altındaki demir korkuluğu kırarak içeri giren O.Ö. havalandırma boşluğundan yukarı çıkıp kaldırım taşıyla kırdığı banyo camından içeri girerek boş dairedeki musluk, kapı kolu banyo bataryaları ve kapı dürbünlerini çaldı. Daha sonra tüm katlara aynı şekilde giren O.Ö. buradaki benzer malzemeleri de çaldıktan sonra karşı binaya tırmanıp ikinci kattaki camı kırdıktan sonra çatı kısmından arka taraftaki bir daireye girerek buradan da 2 laptop ve ziynet eşyaları çaldı. Gündüz vakti yaşanan olay sonrası O.Ö. kayıplara karıştı. 

OTELDE YAKALANDI
Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Güvenlik kamera görüntülerini izleyen ekipler, şüphelinin Beyoğlu’nda bir otelde kaldığını belirledi. O.Ö. bugün otelde yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Görüntü dökümü 
——————-
-Gözaltına alınan şüphelinin polis merkezinden çıkışı

/////////////////

GÜVENLİK KAMERASI  
-Hırsızın tırmanarak binaya çıkması 
AKTÜEL KAMERA 
-Bina sahibi Mustafa Atak’ın olayı anlatması 
-Çalınan eşyalar 
-Sökülen musluk, kapı kolu ve kapı dürbünleri 
-Hırsızın binaya girdiği yer 
-Genel ve detay görüntüler 
 

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!