Reklam Alanı
Reklam Alanı

Beypazarı’nda asırlık gelenek ‘Fişek Bayramı’ devam ettirildi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Muammer DAŞDELEN/BEYPAZARI (Ankara), (DHA)- ANKARA’nın Beypazarı ilçesinde ‘Fişek Bayramı’ olarak adlandırılan 3 ayların başlangıcı Regaip Kandili, her yıl olduğu gibi havai fişek gösterisi ile kutlandı.
Başkent’in tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’da, geleneksel olarak düzenlenen, halk arasında ‘Fişek Bayramı’ olarak bilinen etkinlikte havai fişek, maytap ve torpille Regaip Kandili kutlandı. 100 yıldan fazla bir geçmişe dayanan geleneksel etkinlik kapsamında, saat 20.30’da Hıdırlık Tepesi mevkisinde havai fişekler ardı ardına ateşlendi. Ayrıca ilçe halkı da temin ettikleri maytap ve torpillerle 3 ayların gelişini kutladı. 
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, kutlamalar öncesinde Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Regaib Kandili nedeniyle ilçemizde yıllardır geleneksel olarak düzenlenen havai fişek gösterileri, bugün akşam saat 20.30’da Hıdırlık Tepesi’nde gerçekleştirilecektir” açıklamasında bulundu.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!