Reklam Alanı
Reklam Alanı

Bursa’da kaçak içki deposuna baskın

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Gürkan DURAL/BURSA, (DHA)- BURSA’da jandarma ekipleri tarafından bir depoya yapılan baskında çok sayıda kaçak içki ve sahte içki yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi, 4 şüpheli gözaltına alındı.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Nilüfer ilçesi, İrfaniye Mahallesi’ndeki Sülüklü mevkisinde bulunan ve tavuk kümesi görünümlü bir depo içerisinde, kaçak içki ve sahte içki malzemeleri depolandığı bilgisini aldı. Harekete geçen ekipler, depoya baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, 4 bin 500 adet içki aroması, 9 bin 602 şişe şarap, 12 bin 970 şişe etil alkol, 330 şişe votka olmak ele geçirildi.
Depoda bulunan B.S., S.K., B.İ. ve A.G.K. gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında Kaçakçılık ile Mücadele Kanunu ve 4733 Sayılı Tütün ve Alkol Piyasası Kanununa Muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!