Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çanakkale’de trafik kazasında şehit olan polis memuru için tören (3)

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

BABASI VE KARDEŞİ DE KAZADA YAŞAMINI YİTİRMİŞ
Çanakkale’de mesai arkadaşını evine bıraktıktan sonra trafik kazasında şehit olan polis memuru Cihan Türkmenoğlu’nun (48), babası Hüseyin Türkmenoğlu’nu trafik kazasında,
kardeşi Ümit Türkmenoğlu’nu da bir kaza sonucu kaybettiği öğrenildi. Şehit Türkmenoğlu’nun cenazesi, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş’ın da katıldığı törenle toprağa verildi.
Çanakkale Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından şehit polis memuru Cihan Türkmenoğlu’nun naaşı, Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı kırsal Çamcı Mahallesi’ndeki
babaevine getirildi. Evinin önündeki cenaze törenine İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.
ANNESİ AĞIT YAKTI 
Şehit Polis Memuru Cihan Türkmenoğlu’nun annesi Müslüme Türkmenoğlu, AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey’in elini tutarak, “Gittin yavrum ah. Ay yavrum, ay telefonumu aç. Yaşamayı pek severdi, ah” diyerek ağıt yaktı. Helallik alındıktan sonra Cihan Türkmenoğlu’nun cenazesi, yakınları ve sevenlerinin gözyaşları arasında mahalle mezarlığında toprağa verildi.
Şehit Polis Memuru Cihan Türkmenoğlu’nun, babası ve kardeşinin de benzer bir kaderi paylaştığı ortaya çıktı. Cihan Türkmenoğlu’nun yakını İsmihan Çetin, baba Hüseyin Türkmenoğlu’nun 2003 yılında Edremit ilçesinde motosikletle seyir halindeyken bir aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi. Çetin, şehit polis Türkmenoğlu’nun kardeşi Ümit Türkmenoğlu’nun ise 1996’da Ayvalık ilçesinde çalışırken bir kamyon kasasının kapağının üzerine düşmesi sonucu yaşamını yitirdiğini anlattı.

Abdulkadir AYDINIŞIK/EDREMİT (Balıkesir), (DHA)
FOTOĞRAFLI
 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!