Reklam Alanı
Reklam Alanı

Covid-19 ile mücadele eden sağlık çalışanları fidan dikerek stres attı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Fatih ÇELİK/VARTO (Muş), (DHA)- MUŞ’un Varto ilçesinde devlet hastanesinde görevli 60 sağlık çalışanı, salgın döneminde stres atmak için hastane bahçesinde 60 meyve fidanını toprakla buluşturdu. Hastanenin başhekimi Dr. Işıl Işık, “Hem motive olmak hem de hastane bahçemizi güzelleştirmek için kolları sıvadık” dedi.
Varto Devlet Hastanesi’nde çalışan 60 sağlık çalışanı tam kapanma öncesi motive olmak için elma, erik, kayısı, ceviz ve şeftali gibi meyve fidanlarını hastanenin bahçesine dikti. Pandemi döneminde motivasyonu arttırmak için fidan dikme etkinliği yaptıklarını söyleyen Varto Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Işıl Işık, “Bugün hastane çalışanlarımızla birlikte fidan dikme projesi gerçekleştirdik. Pandemi döneminde hem motive olmak hem de hastane bahçemizi güzelleştirmek için elma, erik, kayısı, şeftali ve ceviz olmak üzere toplamda 60 fidan diktik. Hastane bahçemizin güzelleşmesi, hastaların, personellerin ve bir sonraki kuşağa iz bırakma anlamında çok kıymetli. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Hastane çalışanları ise diktikleri fidanlara özenle bakacaklarını belirtti.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!