Reklam Alanı
Reklam Alanı

Dalga Sörfü Milli Takımı Olimpiyat Seçmeleri final etabında yarışacak

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA)- Dalga Sörfü Milli Takımı, Olimpiyat Seçmeleri final etabı için yola çıkıyor.
El Salvador’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonası’nda Türkiye’yi Tunç Üçyıldız, Yasin Pehlivan, Aleyna Hadımoğlu temsil edecek. 29 Mayıs’ta başlayacak şampiyona 6 Haziran’da sona erecek.
İlk etabı Japonya’da geçtiğimiz sene yapılan olimpik kota mücadelesinde milli takım, final etabına katılmaya hak kazanmıştı. Tüm ülkelerin en iyi sporcularının katılacağı bu şampiyonaya ve Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda ilk defa yerini alacak dalga sörfü sporuna ilgi büyük.
Dalga Sörfü Asbaşkanı Hürol Şengül, başarılı olmak için ellerinden geleni yapacağını belirterek, “Bakanlığımızın ve federasyonumuzun desteği sayesinde ilk defa 2012’de Türkiye Şampiyonası ile meşalesini yaktığımız Dalga Sörfü sporunda kısa zamanda çok yol katettik. Bu final etabında da amacımız ülkemize olimpik kota kazandırmak, sporun gelişimi ve yeni nesiller için çıtayı en yukarılara taşıyabilmek. Çıktığımız bu yolda bize destek olan tüm yetkililere ve Türkiye’deki tüm sörf severlere teşekkür ederiz” dedi.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!