Reklam Alanı
Reklam Alanı

Datça’da motosikletlilerden 19 Mayıs turu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Mehmet ÇİL / DATÇA (Muğla), (DHA) – MUĞLA’nın Datça ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları çerçevesinde bir grup motosikletli, şehir merkezinde konvoy oluşturup tur attı.
Datça, Şenkaya Kavşağı’nda saat 15.00 sıralarında toplanan motosikletli bir grup, önlerindeki bir cip eşliğinde marşlar söyleyip, korna çalarak, Atatürk Caddesi güzergahı üzerinden Cumhuriyet Meydanı’na geldi. Burada bir süre marşlar söyleyen grup daha sonra Atatürk Caddesi, Ahmet Taner Kışlalı ve Kazım Yılmaz Bulvarları’nı takip ederek, Marmaris yol ayrımına kadar gitti.
Motosikletlileri, yol kenarından izleyen vatandaşlar alkışlarla destek verdi. Gökkuşağını Süren Kadınlar Motosiklet Kulübü Datça İlçe Temsilcisi Ful Aydoğan (46), 19 Mayıs’ı coşkuyla kutladıklarını belirtip, bundan sonra da her yıl dönümlerinde motosikletlileri konvoy oluşturmaya çağırdı. Türkiye Kadın Motosikletçiler Spor Kulübü Derneği (TKMK) Datça İlçe Temsilcisi Gönül Eser (44) ise gelecek yıllarda çok daha geniş katılımlarla bu etkinliklerde buluşma dileğinde bulundu.
Etkinliğe katılan motosikletçilerden Cansu Genç Tutalay (48), Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın kutlu olmasını diledi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!