Reklam Alanı
Reklam Alanı

Denizlispor dipten kurtuldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA) – 

SPOR Toto Süper Lig’de dibe demir atan Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği’ni 1-0 mağlup ederek kritik bir 3 puan aldı. Bu galibiyetle son sıradan kurtulan yeşil-siyahlı ekip 19’uncu sıraya yerleşti. Teknik direktör Hakan Kutlu yönetiminde 5 maçta 2’nci galibiyetini alan Ege ekibi, kritik galibiyetle nefes aldı. Denizlispor ligde kalma yolunda umutlarını tazelerken, puan tablosunda Gençlerbirliği ve Ankaragücü’nü geride bırakmayı başardı.
MESANOVİC FARKI 
Denizlispor’un Gençlerbirliği’ni 1-0 yendiği maçta Bosnalı forvet Muris Mesanovic, takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Orta sahada Rodallega’nın klas pasıyla topla buluşan Mesanovic, ceza sahasında yaptığı şık vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. Deneyimli forvet oyuncusu, bu sezon 4’üncü golünü attı. 
HAKAN KUTLU UMUTLU 
Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çok önemli bir maçı kazandıklarını belirtti. Seri yakalamak istediklerini ifade eden Kutlu, “Biz artık bu 3 puanı seriye çevirmek zorundayız. 2-3 maç üst üste alabilirsek inşallah ligin dibinden kurtulmak istiyoruz. Bu galibiyetle iki üç basamak üste çıktık. Ligin dibinden kurtulup düşme potasından çıktığımız zaman bu oyuncuların performansının çok daha fazla artacağını göreceksiniz” dedi. 

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!