Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA DIŞ – Meksika’da hastanelerin kapasitesi doldu, hamile kadın sokak ortasında doğum yaptı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Meksika, (DHA)- Meksika’da artan koronavirüs nedeniyle hastanelerin kapasitesi dolduğu gerekçesiyle hamile bir kadın sokak ortasında doğum yaptı.

Latin Amerika’da artan koronavirüs (kovid-19) vakaları nedeniyle hastaneler kapasiteleri doldu. Meksika’da Oaxaca eyaletindeki  Dr. Manuel Velasco Suárez Hastanesi’nde dolan kapasite nedeniyle 29 yaşındaki hamile bir kadın sokak ortasında doğum yapmak zorunda kaldı.O anlar, bir görgü tanığının kamerasına yansıdı.

O ANLAR KAMERADA

Görüntülerde, bir grup doktorun doğum yapan kadını çevrelediği ve bebeğini doğurmasına yardım ettiği görüldü. Doğumdan sonra bebeğin bir battaniyeye sarılarak, acil girişinden hastaneye alındığı ifade edildi.

TAM BİR VAHŞET

Görüntüyü çeken Smith adlı görgü tanığı, yerel medyaya yaptığı açıklamada, ” 10 dakikadır kadın sancılar içinde bağırdı. Hastaneden doktorlar dışarı çıktı ve müdahalede bulundu. Bu olay tam bir vahşet”diye konuştu. Öte yandan, Oaxaca Eyalet Sağlık Depertmanı Sözcüsü Juan Marquez’in ise hastanedeki kapasitelerin dolu olduğuna dikkat çekerek, sokakta doktorlar tarafından yapılan müdahaleyi savundu. Bir çok kişi Marquez’in açıklamalarına tepki gösterdi. 

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
—————-
-Kadının doğum yapması
-Kadını çevreleyen bir grup doktor
-Bebeğin içeri alınması

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!