Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ – 1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1-  ÇAMLICA CAMİİ’NDE BAYRAM NAMAZI KILINDI

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İstanbul (DHA)
Çamlıca Camii’nde bayram namazı koronavirüs tedbirleriyle birlikte kılındı. Cami kısa sürede dolarken çok sayıda kişi ise avluda namaz kıldı. 
Bayramı namazını Çamlıca Camii’nde kılmak için binlerce kişi akın etti.
Vatandaşlar sabahın erken saatlerinde camiye geldi. Cemaat kısa sürede caminin içini doldurdu. Güvenlik ekipleri daha fazla kişinin içeri girmemesi için bariyerle cami girişlerini kapattı. Çok sayıda kişi avluda namaz kıldı. 
Camiden çıkan bir kişi, “Teravihi kılamadık, bayram buruk geçti geçen seneki gibi. İnşallah tez zamanda daha güzel bayramlar yaşayacağız” dedi.  Bir başka kişi ise, “Allah razı olsun çok güzel geçti, içerisi dolu haddinden fazla. Biraz sakıncalı ama geldik ne yapalım” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
———————-
-Çamlıca Camii’ne giren vatandaşlar
-Bayram namazının kılınması
-Avluda namaz kılan vatandaşlar
-Vatandaşlar ile röportaj
-Muhabir anons (Gamze ŞİMŞEK)
-Cemaatin camiden çıkması
-Cami bahçesinde vakit geçirenler
-Genel ve detay

==========================

2 – KADEM ÜYELERİ VE TAKSİCİLERDEN İSRAİL PROTESTOSU 

Ertan KILIÇ-İdris TİFTİKCİ-Mustafa ESEN-Murat KORKMAZ / İSTANBUL,(DHA) – İSRAİL’in Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırıları tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de protesto edilmeye devam ediyor. İstanbul Birleşik Taksi Şoförleri Derneği ve KADEM üyeleri Beşiktaş’taki İsrail Başkonsolosluğu önüne gelerek İsrail’in saldırılarını protesto etti.
İsrail güvenlik güçlerinin Mescid-i Aksa ve Doğu Kudüs’te Filistinlilere yönelik saldırıları sonrası aralarında bebek ve çocukların da olduğu onlarca sivil hayatını kaybetti, 320’den fazla Filistinli de yaralandı. Tüm dünyada tepkilere neden olan saldırılar Türkiye genelinde ve İstanbul’da protestolara neden oldu. Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) ve İstanbul Birleşik Taksi Şoförleri Derneği üyeleri de Beşiktaş’taki İsrail Başkonsolosluğu önüne gelerek İsrail’in saldırılarını protesto etti.
KADEM adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Sevim Zehra Cankaya, İsrail’in son saldırısında 14’ü bebek 53 Filistinlinin şehit olduğunu belirterek, “Öfkesini Gazze’ye yönelten İsrail, tarihini oluşturan kanlı katliamlara yenilerini ekledi. Gazze’ye düşen füzeler 14’ü bebek ve çocuk 53 sivilin ölümüne, 320’den fazla Filistinlinin yaralanmasına neden oldu. Bosnalı Müslümanlar Avrupa’nın ortasında katledilirken ‘Unutulan soykırımlar tekrarlanır’ demişti Bilge Kral Aliya İzzetbegoviç. Bugün Kudüs ve Gazze’ye baktığımızda görüyoruz ki, sadece unutulan katliam ve soykırımlar değil hesabı sorulmayan katliamlarda tekrarlanıyor” dedi.

Reklam Alanı

TAKSİCİLER İSRAİL’İ PROTESTO ETTİ
İstanbul birleşik Taksi Şoförleri Derneği üyeleri de İsrail Başkonsolosluğu önünde toplanarak İsrail’in Filistinli sivillere yönelik saldırılarını protesto etti. Anadolu Yakası’nda Göztepe Köprüsü’nde bir araya gelen taksiciler, Avrupa Yakası’nda ise Vatan Caddesi’nde toplandı. Konvoylar halinde İsrail Başkonsolosluğu’nun önüne gelen taksiciler kornalar ev sloganlarla İsrail’i protesto etti.
Taksiciler adına açıklama yapan dernek başkanı Hüseyin Duman, “Dünyanın şımarık çocuğu işgalci İsrail, aziz ve mübarek Ramazan ayında bizleri yine şaşırtmadı. Her zaman olduğu gibi dünyanın gözü önünde insanlık suçu işlemeye devam ediyor. İbadet eden, silahsız, sivil insanlara karşı yapılan saldırı karşısında Birleşmiş Milletler, Uluslararası Ceza Mahkemesi, Avrupa Birliği; hepsinin gözü önünde olmasına rağmen işgalci İsrail’e karşı kör, sağır, dilsiz oldular” dedi.

MEŞALELİ PROTESTO
Konsolosluk önünde toplanan birçok vatandaş ise İsrail’in Filistinli sivillere yönelik saldırılarını sloganlar atarak ve meşalelerle protesto etti.
Öte yandan, polisin yoğun güvenlik önlemleri aldığı konsolosluk önünde meşaleler yakan vatandaşlar protestolarını sürdürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————-
-Toplanan taksiciler
-HAVADAN(taksilerin köprüden geçişi)
-Konsolosluk önünde protesto yapan vatandaşlar
-Meşale yakan vatandaşlar
-KADEM açıklaması
-Taksicilerin açıklaması
-Vatandaşların yolu trafiğe kapatması
-Polisin barikat çekmesi
-Genel ve detay görüntüler

========================

(özel görüntülerle) 
3- PENDİK’TE METRO İNŞAATINDAKİ PATLAMA KAMERADA

-Bina önünde oturan kadın korkuyla böyle kaçtı.

Ali Kerem BENGİ / İSTANBUL (DHA) PENDİK’te yapımına devam edilen Kaynarca-Pendik Tuzla metrosu, Kaynarca İstasyonu inşaatında patlayıcılardan artan kısmın kontrollü olarak imha edildiği sırada boş kapsüller patladı. Patlama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi Tevfik İleri Caddesi’nde yapımına devam edilen Kaynarca-Pendik Tuzla metrosu, Kaynarca İstasyonu inşaatında akşam 19.30 sıralarında patlayıcılardan artan kısmın kontrollü olarak imha edildiği sırada boş kapsüller patladı. Geniş bir alanda sesi duyulan patlama nedeniyle çevre sakinleri büyük korku yaşadı. Olay nedeniyle birçok işyeri ile evin camları kırıldı, cadde üzerindeki bazı otomobillerde hasar oluştu. İnşaatın yakınında bulunan özel bir hastane binası da hasar gördü. Olayda şantiyede çalışan bir işçinin hafif şekilde yaralandı. Olay yeri dışında bulunan bir kişinin ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

PATLAMA ANLARI KAMERADA
Öte yandan patlama anı inşaat alanının karşısında bulunan binanın güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, şiddetli patlamayla işyerinin camları kırılıyor. Binanın önünde oturan kadın ise, patlamanın ardından koşarak, kaçıyor. Patlama sırasında yoldan geçen otomobil sürücüsü de paniğe kapılarak, yavaşlıyor.

PANİKLE PENCEREDEN KAÇTI  
Bir diğer güvenlik kamerası görüntülerinde ise patlama anı ve sonrasında yaşanan panik anları bir otomobil ve güvenlik kamerasına yansıdı. Otomobil kamerasına yansıyan görüntüde, patlama sonrası ortaya çıkan toz bulutu ve yolun karşısındaki binanın kırılan camlarının dökülmesi yer aldı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde ise patlamanın ardından kapı sallanırken, işyerinde bekleyen müşteriler panikle pencerelerden kaçıyor.

Görüntü Dökümü
————————
GÖRÜNTÜ 1
-paylama anı
-Camların kırılması
-Binanın dış görüntüsü 

GÖRÜNTÜ 2 (ÖZEL) 
-Otomobil kamerası (patlama anı)
-Güvenlik kamerası (kapının sallanması ve müşterileri kaçması)

======================

 (Havadan görüntülerle) 
4- PENDİK’TE METRO İNŞAATINDA BOŞ KAPSÜLLER PATLADI; BİNALARIN CAMLARI KIRILDI

Mustafa ESEN – Murat KORKMAZ / istanbul (DHA) PENDİK’te yapımına devam edilen Kaynarca-Pendik Tuzla metrosu, Kaynarca İstasyonu inşaatında patlayıcılardan artan kısmının kontrollü olarak imha edildiği sırada boş kapsüller patladı. Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda işyeri ve evin camları kırılırken, çevre sakinleri panik yaşadı. Şantiyede çalışan bir işçinin hafif şekilde yaralandığı, olay yeri dışında bulunan bir kişinin ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.
Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi Tevfik İleri Caddesi’nde yapımına devam edilen Kaynarca-Pendik Tuzla metrosu, Kaynarca İstasyonu inşaatında akşam 19.30 sıralarında patlayıcılardan artan kısmının kontrollü olarak imha edildiği sırada boş kapsüller patladı. Geniş bir alanda sesi duyulan patlama nedeniyle çevre sakinleri büyük korku yaşadı. Olay nedeniyle birçok işyeri ile evin camları kırıldı, cadde üzerindeki bazı otomobillerde hasar oluştu. İnşaatın yakınında bulunan özel bir hastane binası da hasar gördü. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Ekipler, çevrede inceleme yaptı. Olayda şantiyede çalışan bir işçinin hafif şekilde yaralandı. Olay yeri dışında bulunan bir kişinin ise fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

“DEPREM HİSSİ İLE PATLAMA YAŞANDI “
Hasar gören hastanede çalışan sağlık görevlisi, “O anda operasyondaydık. İnanılmaz yüksek sesle, bir deprem hissi ile patlama yaşandı. Hastane içinde birçok birimin tavanları çöktü, camlar kırıldı. Patlamanın neden olduğunu bilmiyorum ama hastanede büyük hasar oluştu” dedi.

PENDİK KAYMAKAMLIĞI: BİR İŞÇİMİZ HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI
Pendik Kaymakamlığı’ndan metro inşaatındaki patlamaya ilişkin açıklama yapıldı. Açıklamada; “Bugün saat 19.40 sıralarında ilçemizin Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi üzerinde bulunan İBB Metro İstasyonu İnşaatında patlama ihbarı alınmıştır.  Olay yerine ivedilikle güvenlik, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edilerek, gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır. Alınan ilk bilgilere göre; Metro inşaatında kullanılan patlayıcılardan artan kısmının kontrollü olarak imha edildiği sırada boş kapsüllerin patladığı, Patlama nedeniyle Tevfik İleri Caddesindeki bazı işyeri ve meskenlerde cam kırılmaları, yoldan geçen araçlarda maddi hasar oluştuğu, Şantiyede çalışan bir işçimizin hafif şekilde yaralandığı ve tedavisinin olay yerinde yapıldığı, Olay mahalli dışında bir vatandaşın fenalaşarak hastaneye kaldırıldığı anlaşılmıştır. Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılmıştır.” denildi.

Görüntü Dökümü
————————
-OLAY YERİNİN HAVADAN GÖRÜNTÜLERİ
-Olay yerindeki itfaiye ve sağlık ekipleri
-Olay yerinde işyeri ve evlerin kırılan camları
-Vatandaşların paniği
-Vatandaşlarla röportaj

==================

6- MALTEPE’DE SİLAHLI KAVGA; 3 ÖLÜ, 1 YARALI

Haber – Kamera: Mustafa ESEN / İSTANBUL (DHA)  MALTEPE’de arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Olay saat 16.30 sıralarında Başıbüyük Mahallesi’nde meydana geldi. Mevlüt Mesut Bilgin’e ait araziye gelen 3 kişi, iddiaya göre arazi anlaşmazlığı yüzünden Mevlüt Mesut Bilgin ile tartışmaya başladı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada arazinin sahibi olduğu belirtilen Mevlüt Mesut Bilgin ile buraya gelen Metin Gökhan Ocakçı, Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. silahlardan çıkan kurşunla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin ile Metin Gökhan Ocakçı Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne,  Uğur Köroğlu ve Batuhan Ş. ise Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Mevlüt Mesut Bilgin, Metin Gökhan Ocakçı ve Uğur Köroğlu yapılan müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti. İki bacağından vurulan Batuhan Ş.’nin hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Polis, olay yerinde inceleme yaptı. Kavganın çıktığı yerde çok sayıda boş kovan ile birlikte silah bulundu. Polis, silaha incelemek üzere el koydu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Öte yandan Uğur Köroğlu.’nun 18, Mevlüt Mesut Bilgin’in 17, Metin Gökhan Ocakçı’nın 13 suç kaydı olduğu öğrenildi. Uğur Köroğlu’nun Sedat Peker ile bağlantılı olduğu iddia edildi.

Görüntü Dökümü
——————-
ek fotoğraf
Uğur K.’nın Sedat Peker ile olan fotoğrafı
/////////////
-Polisin olay yerindeki incelemesi
-Olay yerindeki tabanca
-Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması
-Sokaktaki vatandaşlar
Genel ve detay

=====================

7- CUDİ’DE ANADOLU PARSI’NI GÖRÜNTÜLEYEN EKİPTE YER ALAN PROFESÖR KONUŞTU

Yalın ONAT/İSTANBUL(DHA) Tarım ve Orman Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’nce 81 ilde başlatılan Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi kapsamında daha önce canlı olarak görüntülenemediği için nesli tükendiği zannedilen Anadolu Parsı, Cudi’de fotokapanla görüntülendi. Araştırma ekibinde yer alan Prof. Dr. Ahmet Karataş, “İllere fotokapan yerleştirildi. Binlerce fotokapan görüntüsü incelendi. Sadece Cudi Dağı civarında, iki fotokapanda istediğimiz görüntülere rastladık. Fotokapan kurma amacımız sadece parsı görüntülemek değildi. Her ilimizin envanter çalışmalarını yapmak biyolojik çeşitliliğini ortaya çıkarmaktı” dedi. 
Tarım ve Orman Bakanlığı ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü, Türkiye’deki biyolojik çeşitliliği tespit edebilmek ve biyolojik çeşitliliği korunması amacıyla 2013 yılında Nuh’un Gemisi isimli projeye start verdi. Proje kapsamında 81 ilde ‘Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi’ ekipleri kuruldu. Belirli bölgelere kızılötesi ve hareket sensörü bulunan fotokapanlar yerleştirildi. Çok sayıda öğretim üyesi, araştırmacı ve bakanlık görevlisinin katıldığı projede çok sayıda canlı türü tespit edildi. Tüm illerden gelen biyolojik çeşitlilik envanter verileri Nuh’un Gemisi Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Veri Tabanı’na girilerek, depolandı. Araştırmada damarlı bitkiler, memeli hayvanlar, kuşlar, iç su balıkları, sürüngenler, çift yaşamlılar, tohumsuz bitkiler ve omurgasız hayvanlar için çalışma yapıldı. Pars türünün de bulanabileceği illere ve bölgelere de çok sayıda fotokapan yerleştirildi. Fotokapanlar binlerce görüntü kaydetti. 

75 YIL ÖNCE HAYVANAT BAHÇESİNDE FOTOĞRAFLANDI
Daha önce farklı illerde ölmüş halde görüntülenen Anadolu Parsı, Türkiye’deki ilk kez canlı olarak İzmir Hayvanat Bahçesinde,1946 yılında, İstanbul Üniversitesi fotoğrafçısı Cafer Türkmen tarafından çekildi.

CUDİ DAĞI’NIN ÇEVRESİNDE PARS GÖRÜNTÜSÜ ÇEKİLDİ
Doğada canlı olarak görüntülenemeyen Anadolu Parsı, Nuh’un Gemisi Projesi ile Şırnak’ın Cudi Dağı bölgesinde fotokapan ile görüntülendi. Şırnak ve çevresindeki illerde sırtlan, porsuk, çakal ve kurt gibi çok sayıda tür de tespit edildi. Anadolu Parsı’nın Türkiye’de bulunduğuna dair Makale, Prof.Dr. Ahmet Karataş,Dr. Şafak Bulut ve Dr. Burak Akbaba tarafından Mayıs 2021’de Almanya’da uluslararası yayınlanan Zoology in the Middle East dergisinde yayınlandı. 

“TÜRKİYE’DE HAYVANLAR İÇİN BİR ENVANTER ÇALIŞMASI YOKTU”
Araştırma ekibinde yer alan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Zooloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Karataş, “Dünyada ne kadar canlı türü var, üç aşağı beş yukarı biliyoruz ama Türkiye’de bu tip bir envanter çalışması bitkilerde daha iyi ama hayvanlar için böyle bir envanter çalışması yok. Neyi koruyacağız ne kadar koruyacağız, avlatılacaksa ne kadar avlatılacak gibi sorulara cevap verebilmek için hepsine bir envanter çalışması lazım, tıpkı insanların nüfus sayımı gibi” şeklinde konuştu.

“BİNLERCE GÖRÜNTÜYÜ İNCELEDİK İKİ FOTOKAPANDA PARS GÖRÜNTÜSÜ BULDUK”
Prof. Dr. Ahmet Karataş, “İllere fotokapan yerleştirildi. Binlerce fotokapan görüntüsü incelendi. Sadece Cudi Dağı civarında, iki fotokapanda istediğimiz görüntülere rastladık. Fotokapan kurma amacımız sadece parsı görüntülemek değildi. Her ilimizin envanter çalışmalarını yapmak biyolojik çeşitliliğini ortaya çıkarmaktı” dedi. 

“TÜRKİYE’DE 70 BİN CİVARINDA CANLI TÜRÜ VAR”
 Prof.Dr. Karataş, “Net bir rakam vermek zor ama yaklaşık 11 bin 800 bitki saksonumuz var. 2 bin 300 kadar mantar türü, hayvan türlerine gelince sayı sadece böcekler 35 binin üzerinde, balık, kurbağa, kuş ve memeliler gibi omurgalı hayvan gruplarımızın toplamı bin 345 tür toplamda yaklaşık 70 bin civarında canlı türümüzü şu an için söylemem mümkün. Dünya genelindeki orana dökecek olursak oldukça iyi bir durumdayız” diye konuştu. 

“LEOPAR KULLANIMI DOĞRU BULMUYORUM. TÜRKÇE’Sİ PARS”
Prof.Dr. Ahmet Karataş “Pars, eski Yunanca’ya geçerek Leopar halini alıyor. Latince’de Leopardus oradan İngilizce’ye Leopard geçiyor. Sonra biz kendi malımızı Leopar olarak geri almaya çalışıyoruz. Türkçesi var bunun. Pars kelimesi ile söyleniyor. O yüzden ben leopar kullanımını doğru bulmuyorum” dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ 
Prof.Dr. Ahmet Karataş ile Röp.
Anadolu Parsı’nın fotokapana yansıyan fotoğrafları 

==================

8- İSTANBUL’DA UYUŞTURUCU SUÇUNDAN ARANAN 24 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Ali Çağlar Tınbek/İstanbul,(DHA) İstanbul’da 19 ilçede uyuşturucu suçuna karıştığı yönünde aranan kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlarda 24 kişi gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda çok sayıda silah ve uyuşturucu satışında kullanılan malzemeler ele geçirilirken, operasyon anları kameraya yansıdı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Aranan Şahıslar ve Adli işlemler Büro Amirliği görevlilerince, bugün sabah 06.30’da İstanbul’da 19 ilçede bulunan adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Baskınlarda, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma ve Sağlama” suçlarından haklarında arama kararı bulunan toplam 24 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda çok sayıda silah ile uyuşturucu madde satışında kullanılan hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri yapılmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Görüntü dökümü
-operasyon anı polis kamerası
-gözaltına alınan şüphelilerin görüntüsü
-ekiplerce evlerde yapılan aramaların görüntüsü
-aramalarda ele geçirilen silah ve hassas terazi görüntüleri
-genel ve detaylar

İSTANBUL – OTOMOBİL BETON BARİYERE ÇARPARAK DEFALARCA TAKLA ATTI, SÜRÜCÜ HAYATINI KAYBETTİ

Uğur Samet AVCI / İSTANBUL,(DHA) – SİLİVRİ’de, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil beton bariyere çarptıktan sonra defalarca takla attı. Kazada hurdaya dönen otomobilde sıkışan sürücü hayatını kaybetti.
Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında TEM otoyolu Büyük Çavuşlu mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Cevat Özdemir yönetimindeki 34 CYY 431 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine, yol kenarındaki beton bariyere çarptıktan sonra defalarca takla attı. Kazada otomobil sürücüsü, araç içerisinde sıkıştı. İhbar üzerine, olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde Özdemir’in hayatını kaybettiği belirlendi. Sürücünün cansız bedeni, İtfaiye ekipleri tarafından hurdaya dönen otomobilden çıkartıldı. Bu sırada, jandarma ekipleri de yolda yeni bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı. Sürücünün cansız bedeni incelemeler sonrası Adlı Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: (ÖZEL GÖRÜNTÜLER)
—————————-
-Kazaya karışan otomobilden detaylar
-İtfaiye ve Cenaze aracından detaylar
-Genel ve detaylar

=================

9- ŞÖMİNE ATEŞİ, ÇATIDA YANGINA NEDEN OLDU

Uğur Samet AVCI / İSTANBUL,(DHA) – SİLİVRİ’de 2 katlı villanın çatısında çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangına, villa sahipleri tarafından yakın şöminedeki ateşin neden olduğu belirtildi.

Olay, akşam saatlerinde Semizkumlar Mahallesi Erguvan Sokak’ta bulunan 2 katlı villada yaşandı. Villa sakinleri tarafından yakılan şömine ateşi sonrası çatıda yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangın sonucu çatıda hasar meydana geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
—————————-
-Soğutma çalışmaları
-Genel görüntüler

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!