Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL BÜLTENİ -1

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

1 – GAZİOSMANPAŞA’DA AİLE ARASI MİRAS KAVGASI: 1 ÖLÜ, 3 YARALI

Haber-Kamera: Şahin BOZKURT-Emin YEŞİL-Soner HASIRCIOĞLU/İSTANBUL,(DHA)
Gaziosmanpaşa’da aile arasında çıkan miras kavgasında bir kişi ağabeyini silahla vurarak öldürürken, yeğeni ve yeğeninin iki oğlunu yaraladı. Polis ateş açan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, Hürriyet Mahallesi 279 Sokak’ta dün saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Kerim Özdemirel ile amcası Turan Özdemirel arasında miras sebebiyle tartışma çıktı. Turan Özdemirel, konuşmak için ağabeyi olan Ramazan Özdemirel’in evine geldi. Tartışma burada büyüyerek kavgaya dönüştü. 68 yaşındaki Turan Özdemirel yanında getirdiği silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ramazan Özdemirel(72) ile oğlu Kerim Özdemirel, torunları Kerem Özdemirel ve Ömer Özdemirel yaralandı. Ateş açan Turan Özdemirel ise olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 4 kişi ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan Ramazan Özdemirel’in kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Kerim Özdemirel’in hayati tehlikesinin devam ettiği, Kerem Özdemirel ve Ömer Özdemirel’in ise durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, sokağı emniyet şeridiyle kapatarak güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı binada detaylı incelemelerde bulundu. Ekipler kaçan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü Dökümü:
———
– Olay yeri inceleme ekipleri
– Polisin çalışması
– Görgü tanıklarıyla röp
– Genel ve detay görüntü
– Baba ve iki oğlunun fotoğrafı

=============

2 – SULTANBEYLİ’DE KENTSEL DÖNÜŞÜM NEDENİYLE BOŞALTILAN BİNANIN ÇATISINDA YANGIN

Yılmaz OKUR-Çağrı ÇALIŞKAN / İSTANBUL,(DHA) – SULTANBEYLİ’de kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan dört katlı binanın çatısında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.
Yangın, saat 01.30 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesi Kaptanı Derya Caddesi üzerindeki dört katlı binada çıktı. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmak üzere önceden boşaltılan binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Komşularının alevleri fark etmesi üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yanan çatıya müdahale ederken polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekipleri ise olay yerinde hazır bekledi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu kısa sürede söndürüldü. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.
Alevleri fark ederek itfaiye ekiplerine ihbarda bulunan Yılmaz Ağın, yangınla ilgili “Balkona çıkmıştım, direkt yangını gördüm. Seri bir şekilde itfaiyeye haber verdim. Sonra binanın sahiplerine haber verdim. Binanın boş olması bizim için en büyük teselli oldu zaten. Kentsel dönüşümden dolayı müteahhide verilecekti, onun için boşaltılmıştı” dedi.

Reklam Alanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
——————————-
-Alev alev yanan çatı cep telefonu görüntüsü
-İtfaiyenin çalışmaları
-Yangının çıktığı bina
-Görgü tanığı ile röportaj
-Genel ve detay görüntüler

===========================

3- ZEYTİNBURNU’NDA BİR KADIN ÇATI KATINDAN EŞYALARI FIRLATIP EVİ ATEŞE VERDİ

Haber – Kamera: Şahin BOZKURT/İSTANBUL,(DHA)
Zeytinburnu’nda psikolojik sorunları olduğu iddia edilen bir kadın, çatı katından eşyaları dışarı fırlatıp evi ateşe verdi. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, polisin daireden çıkardığı kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, Sümer Mahallesi 27. Sokak’ta dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Psikolojik sıkıntıları olduğu iddia edilen Gülçin Ördek, ev kirasını ödemediği için ev sahibi ve komşularıyla tartıştı. Evden çıkmayı reddeden kadın, 5 katlı binanın çatı katındaki dairesinin balkonundan evdeki eşyaları dışarı fırlatmaya başladı. Bu sırada sokakta park halinde duran 4 otomobil gelen masa ve sandalyeler sebebiyle hasar aldı. Olayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İkna edilemeyen Gülçin Ördek, bu sefer de evde yangın çıkardı. İtfaiye ekipleri, merdiven aracıyla müdahale ederek yangını söndürdü. Uzun uğraşlar sonucunda daireden çıkarılan kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı.

“GELDİĞİMDE ARABAYI MAHVETMİŞTİ”
Otomobili hasar gören, Rüzgar Halil, “Ben binanın karşısında çalışıyorum. Bir arkadaş beni arayıp, ‘Senin arabaya yukarıdan taş atmışlar’ dedi. Geldim, baktım benim arabayı mahvetmiş. Yukarıdan taş gelmiş arabaya” diye konuştu.
Aynı binada oturan Cafer Gülal, “Bu kadını her yere şikayet ettik. 10-12 tane dosyası var. Bu kadına hiçbir şey yapılamadı ve insanlara kan kusturdu. Bugün ben buraya gelmeden önce binadan aşağıya eşyalar atmış. Evden çıkması gerekiyordu son aşamaya gelindi. Yangın çıkardı dairede” diye konuştu.

Görüntü Dökümü:
—————-
(Cep telefonu)
-Etrafta toplanan kalabalık
-Çatı katındaki balkonunda bağıran kadın
Aktüel
-Polis ve itfaiye ekipleri
-İtfaiye ekiplerinin müdahalesi
-Kadının ambulansa alınması
-Çevrede toplanan kalabalık
-Yere atılan eşyalar
-Hasar gören otomobil
-Hasar gören otomobilin sahibiyle röp.
-Aynı binada oturan kişiyle röp.
Genel ve detay görüntü

================

4- BAĞCILAR’DA KAMYONET MİNİBÜSE ÇARPTI: 2 YARALI

Haber-Kamera: Harun UYANIK/İSTANBUL,(DHA)
Bağcılar’da, minibüse çarpan kamyonetin içinde sıkışan 2 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kamyonette yolcu koltuğunda sıkışan kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kaza, Bağcılar O3 Otoyolu Aksaray istikametinde dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Mehmet Barış Durusoy’un kullandığı kamyonet, sağ şeritte bekleyen minibüse çarptı. Çarpmanın şiddetiyle Mehmet Barış Durusoy ve Esra Sezgin kamyonetin içinde sıkıştı. Kazayı görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kamyonetin içinde sıkışanları çıkardı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, Esra Sezgin’in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Görüntü Dökümü:
———
(Cep telefonu)
-İtfaiye ekiplerinin çalışması
-Kazaya karışan araçlar
-Yaralının kurtarılması
(Aktüel)
-Kazanın olduğu yer
-Temizlik işçilerinin çalışması
-Genel ve detay görüntü

===============

5- KADIKÖY’DE EYLEMCİLERE POLİS MÜDAHALESİ

İdris TİFTİKCİ – Esma MURAT – Kubilay ÖZEV /İSTANBUL (DHA)- KADIKÖY’de, kaymakamlığın uyarısına rağmen toplanan göstericilere polis müdahale etti.
Boğaziçi Üniversitesi eylemlerinde gözaltına alınan ve tutuklananlara destek için sosyal medya üzerinden, Kadıköy’de toplanma çağrısı yapıldı. Kadıköy Kaymakamlığı ise Kovid-19 tedbirleri kapsamında tüm açık alanlarda toplantı ve gösteri yürüyüşünün yasaklandığını hatırlatarak toplanmaya izin verilmeyeceğini açıkladı. Buna rağmen Kadıköy’e gelen gruplara polis müdahale etti. Müdahale sonrası 20 kişinin gözaltına alındığı belirtilirken polisin önlemleri devam ediyor.

Görüntü Dökümü:
———
-Polisin müdahalesi
-Gözaltılar

===============

6- AVCILAR’DA KORONAVİRÜSE KARŞI ‘DİNAMİK DENETİM’ SÜRÜYOR

İhsan DÖRTKARDEŞ/İSTANBUL, (DHA) İSTANBUL’da koronavirüs tedbirlerine ilişkin “Yoğunlaştırılmış Dinamik denetimlere” ağırlık verildi. Avcılar’daki denetime katılan Kaymakam Kemal İnan, ziyaret ettiği işyeri sahiplerine rehberlik etmek istediklerini söyledi.
Cihangir Mahallesi’ndeki bazı işyerlerini ziyaret ederek maske, mesafe ve temizlik kuralına ne derece uyulduğuna dair sorular yönelten Kaymakam Kemal İnan, İstanbul’da koronavirüs vakası oranında büyük artış olduğunu, dolayısıyla ilçedeki rakamların da arttığını hatırlattı. Kaymakam İnan, “Dinamik denetim süreci devam ediyor. Esnaf ve işyeri sahiplerini maske ve mesafe, temizlik kurallarına uymaya davet ediyor, hal-hatırlarını sormuş oluyoruz. Esnafın genel olarak kurallara uyulduğunu görüyoruz. Esnafımız denetimlerden rahatsız değil. Görevimiz onlara rehberlik etmek. Aşılama sürecinde yüzde 70’in üzerindeyiz. Ulaşılmayan veya olmak istemeyenler de oluyorö dedi.

Görüntü Dökümü:
———————–
-Kaymakamın katıldığı denetimden görüntüler
-Kaymakam, esnaf ile sohbet ederken
-Kaymakam açıklama yaparken
-Genel ve detay görüntüler

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!