Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA İSTANBUL –  EMİNÖNÜ’NDEKİ KALABALIK HAVADAN GÖRÜNTÜLENDİ

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Haber-Kamera: Serdar ALTINTEPE / İSTANBUL,(DHA)- KADEMELİ normalleşme ile kısıtlamanın kaldırıldığı ilk Cumartesi gününde Eminönü meydanında insan ve araç trafiği oluştu. Eminönü Meydan ve Galata Köprüsü’ndeki yoğunluk havada görüntülendi.
Koronavirüs önlemleri kapsamında 13 hafta boyunca uygulanan haftasonu kısıtlaması, kademeli normalleşme dönemiyle birlikte sadece Pazar günü uygulanmaya geçti. Kademeli normalleşme ile kısıtlamanın kaldırıldığı ilk Cumartesi gününde İstanbul’un genelinde yoğunluk görüldü. Kısıtlama günlerinde yolların ve meydanların boş kaldığı İstanbul’da bu sabah saatlerinden itibaren hareketlilik yaşandı. Kısıtlama öncesi haftasonu kalabalık olan yerlerden biri olan Eminönü ve Galata Köprüsü kısıtlamanın kaldırıldığı ilk Cumartesi günü ile birlikte yeniden hareketlendi. Öğle saatlerinden itibaren insan ve araç trafiğinin arttığı Eminönü Meydan ve Galata Köprüsü’ndeki son durum havada görüntülendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
———
Eminönü meydan insan kalabalığı
Eminönü araç trafiği
Galata Köprüsü trafik ve balıkçılar

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!