Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ-10

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Tabancayla büfeye giren şüphelinin 3 şişe alkollü içki gasbettiği anlar kamerada

ÇORUM’da tabanca ile girdiği büfede çalışanı tehdit edip, 3 şişe içki alan Koray G., polis ekiplerince yakalandı. Şüpheli tutuklanırken, olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bahabey Caddesi’ndeki bir tekel bayinde meydana geldi. Koray G., elinde tabanca ile girdiği bayide, kasiyere “Patronunun bana borcu var, 1000 lira ver” dedi. Kasiyer ise, patronunun olmadığını, kendisinin de konudan haberinin bulunmadığını söyledi. Bunun üzerine Koray G., tabancayı masanın üzerine koyup, 3 şişe alkollü içki alarak ayrıldı. İhbar üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Koray G., Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklandı. Olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

İş yeri sahibi ise bu kişiye borcu olduğu iddialarını yalanladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————-
-Zanlının iş yerinden viski alması (Güvenlik kamerası)
-Zanlının adliyeye getirilişi
-Detaylar

Haber-Kamera: Yusuf ÇINAR/ÇORUM  (DHA)

Reklam Alanı

===========================

Devrilen motosikletin jantına ayağı sıkışan kız, kurtarıldı

TRABZON’un Akçaabat ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkarak devrilen motosikletteki yolcu E.S.’nin (17) ayağı tekerin jantına sıkıştı. Yaralı kız, itfaiyenin müdahalesi ile kurtarıldı.  

Kaza, öğlen saatlerinde Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesi’nde meydana geldi. Ö.G.’nin kullandığı motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Yolcu E.S.’nin ayağı motosiklet tekerinin jantına sıkıştı. İhbarla kaza yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Akçaabat İtfaiye Grup Amirliği ekibi, ayağı tekerin jantına sıkışan kızı kurtardı. E.S., ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
——————————–
Kızın yerde yatması
Kurtarılması
Detaylar

Haber-Kamera: TRABZON-DHA

===============================

Antalya’da itfaiye ekipleri, yangın çıkan depoya güçlükle ulaştı

Antalya’da itfaiye ekibi, dar sokaklar ve park edilmiş araçlar yüzünden yangının bulunduğu depoya güçlükle ulaştı. Bu kez kilitli kapılar yüzünden müdahale edemeyen itfaiye, demir makası ve motorlu testereyle iki kapı ve deponun sacını kesip, yangını söndürdü.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Balbey Mahallesi 436 Sokak’ta, hurda malzemelerin bulunduğu depoda meydana geldi. İki katlı depodan duman çıktığını görenler, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbarın ardından bölgeye itfaiye ekipleri ve polis sevk edildi. İtfaiye, dar sokaklar ve düzensiz parklar yüzünden ilerlemekte güçlük çekti. Araçların kaldırılmasıyla adrese ulaşan ekipler, bu kez yangının bulunduğu depoya girmek için büyük mücadele verdi. Ekipler, demir makası ve motorlu testere yardımı ile kilitleri ve sacı keserek, yangına müdahale edebildi. Atıl malzemelerin bulunduğu depodaki yangın, yarım saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Muhtar Abdullah Uyaroğlu, mahallede sürekli yangın çıktığını belirterek, “Kullanılmayan metruk evlere bağımlı- bağımsız bir sürü kişi girip çıkıyor. Tarihi dar ara sokaklar açık hava otoparkı gibi. ‘Buralara araç koymayın, yangın var itfaiye geçemiyor, ambulans hastayı almaya gelemiyor’ diyorsun. ‘Hemen geliyorum’ diye bırakıp, gidiyor” dedi. 
Diğer yandan itfaiyenin ilerleyemediğini anlatan bir vatandaş, cep telefonuyla çekim yapıp, olaya tepki gösterdi.  

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
————–
(Vatandaş Cep Telefon Görüntüsü)
– İtfaiye araçlarının dar sokaklar ve park eden araçlar yüzünden zorlukla ilerlemesi
– İtfaiye personelinin yürüyerek yangın yerine gidişi
***
– Yangına ulaşan ekibin depo kapısını demir makasla kesmesi
– Yangına müdahale etmeleri
– Depo saç kapısını demir kesme makinası  ile kesilmesi
– Yangına basınçlı su ile müdahale edilmesi
– RÖP: Abdullah Uyaroğlu (Balbey mahalle Muhtarı)
– Detaylar

HABER: Bülent TATOĞULLARI- KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA, (DHA)

======================

Sakarya’da anne ve oğlu sobadan sızan gazdan öldü
 
SAKARYA’nın Kaynarca ilçesinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Nurten Manay (76) ile oğlu Yavuz Manay (45), hayatını kaybetti.

Kaynarca ilçesi Karamanlar Mahallesi’nde oturan Nurten Manay ve oğlu Yavuz Manay, yakınları tarafından evlerinde yataklarında hareketsiz bulundu. İhbar üzerine adrese, sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, anne ve oğlunun öldüğü belirlendi.

İlk tespitlere göre sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen anne ve oğlunun cenazeleri, otopsi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi’ne kaldırıldı.

Jandarma olay ile ilgili soruşturma başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Jandarma ekiplerinin çalışmaları
Olay yeri detay
Vatandaşların olayı anlatması
HABER-KAMERA: Murat HAZER/KAYNARCA (Sakarya), DHA)

======================

Yurttan kaçan 3 kız çocuğu bulundu

SAKARYA’nın Arifiye ilçesinde bulunan yetiştirme yurdundan kaçan 3 kız çocuğu, jandarma ve polis ekiplerinin çalışması sonucu bulundu.

Arifiye ilçesinde bulunan Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yetiştirme yurdundan önceki gün kaçan S.A. (14), H.B. (14) ve Y.K. (16), Pamukova ilçesinde yardım istemek için girdikleri bir pastanenin güvenlik kamerasına yakalanmıştı. Görüntüleri izleyen jandarma ve polis ekipleri, dün kaçan 3 çocuğu bularak yetiştirme yurduna teslim etti. Kızların ailelerinden savcılık talimatıyla geçici süreyle alınarak yurda yerleştirildikleri ve yerleştirildikten 2 gün sonra kaçtıkları öğrenildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ – ARŞİV

Kızların pastaneye girişi
Pastanede yardım istemeleri
Telefonla konuşmaları
Pastaneden çıkışları
HABER: Güven HASBAŞ/ADAPAZARI (Sakarya),(DHA)

======================

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!