Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA YURT BÜLTENİ- 13 

Reklam Alanı
service
Reklam Alanı

 

Kahta’da silahlı kavga: 3 ölü, 1 yaralı

ADIYAMAN’ın Kahta ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Olay, öğleden sonra ilçeye bağlı Doluca köyü yakınlarında meydana geldi. Husumetli olduğu belirtilen Gözel ve Göğüs ailelerinin bireyleri arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Mehmet Gözel (61), Mustafa Gözel (43), Mehmet Göğüs (29) ve Yaşar Göğüs (21) tabancayla vuruldu. İhbar üzeirine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma güvenlik önlemi alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mehmet Gözel, Mustafa Gözel ve Mehmet Göğüs’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralanan Yaşar Göğüs ise ambulansla Kahta Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Göğüs, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Ölen 3 kişinin cenazeleri, otopsi yapılmak üzere morga götürüldü.
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Kahta Devlet Hastanesi
– Güvenlik önlemi alınması
– Sağlık görevlileri
– Yaralı sevk edilmesi
– Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera -ADIYAMAN-DHA

Reklam Alanı

=======================

Düzce’de trafik kazası: 3 yaralı

DÜZCE’de otomobilin çarptığı başka bir otomobil, takla atıp başka bir araca çarptı. 3 kişinin yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında D- 655 karayolu Akçakoca istikameti Çam köyü mevkiinde meydana geldi. Akçakocayönüne giden Ömer B. yönetimindeki 81 ES 311 plakalı otomobil, aynı yöne giden Nebahat Aydın yönetimindeki 34 NH 1399 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Nebahat Aydın’ın kullandığı otomobil takla atıp metrelerce sürüklenerek park halinde bulunan Halil Şahin ait 81 AAK 124 plakalı araca çarparak durabildi. Kazada Nebahat Aydın ve yanında bulunan 2 çocuk yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.
Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
Kazanın güvenlik kamerası görüntüsü
Yaralı kadının ambulansa bindirilmesi
Kaza yapan araçlar

HABER-KAMERA: Tugay BEKTAŞ /DÜZCE, (DHA)

======================

Şanlıurfa’da 5,5 ton sahte içkiye 3 gözaltı

ŞANLIURFA’nın Birecik ilçesinde jandarmanın düzenlediği operasyonda, bir TIR ile atıl bir depoda yaptığı aramada 5,5 ton sahte içki ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Suç Araştırma Timi olan JASAT ile istihbarat ekipleri, piyasaya sahte içki sürüleceği bilgisi üzerine harekete geçti. Yapılan istihbarı çalışmalar ve fiziki takip sonunda sahte içkilerin hazırlandığı atıl vaziyetteki deponun adresi belirlendi.

Adreste arama yapan jandarma ekipleri ilk olarak, sağlıksız koşullarda hazırlanan alkol kutuları, şişe ve bidonlar ile karşılaştı. Detaylı aramada şişelenmiş ve piyasaya sürülecek vaziyette TIR ile depoda 5 bin 500 litre sahte içki ele geçirildi. Sahte içkilere el koyan jandarma, TIR ile depoda bulunan 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler ifadeleri alınmak üzere jandarmaya götürüldü.

JANDARMADAN UYARI: BANDROLLERİ İNCELEYİN
Sahte içkinin görme kaybı başta olmak üzere birçok sağlık sorununa hatta can kaybına yol açabileceğini belirten jandarma yetkilileri; içki şişelerinin üzerinde bulunan akıllı bandrollerin detaylı bir şekilde incelenerek bandrolü olmayan veya açılmış ürünlerin satın alınmamasını, vatandaşın şüphelendikleri herhangi bir durumda kolluk kuvvetlerine veya 174 Alo Gıda İhbar Hattı’na ulaşmaları gerektiğini ifade etti.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
– Depoya baskın yapan jandarma ekipleri
– Depoda ele geçirilen sahte içkiler
– Genel ve detay görüntüler

Haber:Ali LEYLAK-Kamera:Ömer ŞULUL -ŞANLIURFA – DHA)
 
=======================

Kordon, pandemi öncesi günleri aratmadı

İZMİR’de hafta başında etkili olan sağanağın ardından güneşin açmasını fırsat bilen İzmirliler, Alsancak Kordon sahiline akın etti. Zaman, zaman sosyal mesafe ile maske kuralının unutulduğu gözlendi.

İzmir’de hafta başında etkili olan sağanağın ardından güneş açtı, hava sıcaklığı yükseldi. Pek çok İzmirli güneşi görünce Alsancak Kordon sahiline koştu. Genç, yaşlı birçok kişi, çimler ile sahil kenarında oturarak, vakit geçirdi. Kordon’da oluşan yoğunluk nedeniyle, sosyal mesafe ile maske kuralı unutuldu. Gruplar halinde çimlerde oturanlar gitar çaldı, şarkı söyledi. Kimise de bisiklete binerken oltayla balık tutanların yoğunluğu dikkat çekti. Sahilde yaşanan kalabalık koronavirüs salgını öncesi günleri aratmadığı gözlendi.

‘HAVA ÇOK GÜZEL’
Güneşli sıcak havayı kaçırmak istemediklerini söyleyen Zeynep Korkmaz, “Yağmur çok kötüydü. Her yer olumsuz etkilendi. Sel bastı. Güzel havada biz de hava almaya çıktık. Pandemiden dolayı çok dışarı çıkamıyoruz, bu fırsat değerlendirmek istedik” dedi. Sahilde güneşlenen  İzmirli Elif Sude Avcı “Havanın güzel olmasına çok mutlu olduk. Pandemi dolasıyla evdeydik. Umarım en kısa zamanda yeniden sağlıklı günler gelir” diye konuştu.

‘SEL VE DEPREMDEN SONRA RAHATLADIK’
Sıcak ve güneşli havayı fırsat bilen Onurcan Deniz Eskici’de Kordon da arkadaşlarıyla birlikte gitar çalıp şarkı söyledi. Eskici, “Hava güzel dışarıya çıktık. Biraz eğlenelim istedik. İzmir’in havası hiç belli olmuyor. Selden, depremden sonra bir anda günlük güneşlik hava olunca rahatlamak istedik” şeklinde konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Kordon’daki insan yoğunluğundan görüntü
-Çimde oturan insanlardan detay görüntü
-Vatandaş röportajı

Haber: Melis KARAKUZULU, Kamera: Mücahit BEKTAŞ/İZMİR, (DHA)

=======================

Eşi ve çocuğuyla yürüyen kadına taciz iddiası

ANTALYA’da eşi ve çocuğuyla yürüyen kadını ele taciz ettiği öne sürülen F.K. gözaltına alındı. Taciz anı güvenlik kamerasına yansırken, yakalanıp gözaltına alınan F.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, Muratpaşa ilçesi Kazım Özalp Caddesi’nde meydana geldi. Ailesiyle yürüyen kadın çocuğuyla ilgilenirken, iddiaya göre arkasından gelen F.K. elle tacizde bulundu. Kadının durumu anlattığı kocası, F.K.’nın peşinden gidip yakalayarak darbetti. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaçmaya çalışan şüpheli, gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Başka bir suçtan arandığı belirlenen F.K., polis merkezine götürüldü.

TACİZ ANI KAMERADA
Bu arada taciz anı, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, kadın, çocuğuyla ilgilenmek için durduğu sırada F.K.’nın elle tacizine uğradığı görüldü. Tacizin ardından hiçbir şey olmamış gibi ilerleyen F.K. ile öfkeli kocanın tartıştığı anlar görüntülere yansıdı.

Kazım Özalp Caddesi’nde esnaf Mehmet Aytimur, “Biz içerde çalışıyorduk. Bağrışmalar üzerine dışarı çıktık. Bir kişi galiba kadına tacizde bulundu. Kadının kocası bizden döner bıçağı istedi, o esnada telaşlandık. Taciz eden kişi de aşağı doğru ilerledi. Biz esnaf olarak yardımcı olmaya çalıştık. Taciz ettiği ileri sürülen kişi koşarak kaçmaya başladı. Adamın karısı ağlayınca şahsın peşinden koşmaya başladı” dedi.

Adliyeye sevk edilen F.K., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜ DURUMU:
– Olayın olduğu güvenlik kamera görüntüsü
– Polislerin olay yerinde görüntüsü
– Olay yerinden görüntü
– Yürüyen Vatandaşlardan görüntü
– Güvenlik kamerasının görüntüsü
– RÖP: Mehmet Aytimur

HABER: Adem AKALAN-KAMERA: Mehmet KILIÇASLAN/ANTALYA, (DHA)

======================

Gaziantep’te, terör operasyonuna 1 tutuklama

GAZİANTEP İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonda, Suriye’de terör örgütü PKK/YPG içerisinde faaliyet gösterdikleri iddiasıyla gözaltına alınan Suriye uyruklu 2 kişiden 1’i tutuklandı.

Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 2012-2015 yılları arasında Suriye’de terör örgütü içerisinde faaliyet gösterdikleri ve örgüte eleman temin ettikleri iddiasıyla Muhammed A. ile Mahmud B.’nin Adana ve Mersin ‘de bulunduklarını saptadı. Jandarma ekipleri bunun üzerine Adana ve Mersin’deki adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, Suriye uyruklu Mahmud B. (24) ve Muhammed A. (31) gözaltına alındı.

İslahiye İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Mahmud B., adli kontrol ve yurt dışına çıkış yasağı ile serbest bırakılırken, Muhammed A. ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
– Jandarma araçların gelişi
– Adliyeye çıkarılmaları
– Genel ve detay görüntüler

 Haber-Kamera: Kadir ÇELİK-GAZİANTEP-DHA)

=======================

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!